Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ (ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ)!




Την 1/2/2014 στο sentragoal.gr δημοσιεύεται το παρακάτω σχόλιο :

-Πότε θα γίνει στην ΑΕΚ η περιβόητη συνέλευση της Ερασιτεχνικής για να παραχωρηθεί η έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας στη Δικέφαλος 1924; Μέχρι τέλη Ιανουαρίου δεν ήταν να πραγματοποιηθεί η ΓΣ;
-Ποιος διαδίδει ότι ο Αλεξίου έχει αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα της ΑΕΚ; Ξέρει κάτι ή απλά το αναφέρει για να μαζέψει αντιδράσεις;


Στις 4/2/2014 πραγματοποιείται το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου και στις 5/2/2014 η ΨΩΡΑ πανηγυρίζει :

Ώρα για Σπορ

Έλα όμως που την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μιλώντας στον novaΣΠΟΡ FM 94,6 τα λέει "λίγο" διαφορετικά :
Για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο χθεσινοβραδινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

«Δεν αποφασίστηκε κάτι ιδιαίτερο. Απλώς επικυρώθηκαν οι προηγούμενες επαφές που έχουν γίνει για το θέμα της οικοδομικής άδειας και το θέμα των διαδικασιών και τέλος πάντων διάφορα γραφειοκρατικά θέματα που αφορούν το γήπεδο της ομάδας, ώστε να μην υπάρξει κάποια χρονοτριβή και να ξεκινήσει αυτό το σημαντικό έργο».

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς»:

«Δεν μπορώ να σας το πω, επειδή εξαρτάται από πολλές Υπηρεσίες του Δημοσίου. Όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο τα πράγματα είναι ασαφή. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θεωρούμε πως κάποια στιγμή θα πρέπει λογικά, αφού γίνει η Νομοθετική Ρύθμιση στη Βουλή, και ας ευχυθούμε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με διεξαγωγή εκλογών. Στη συνέχεια, θα βγει η οικοδομική άδεια και όταν συμβεί αυτό μπορούμε να ξεκινήσουμε τα έργα».

Για το αν υπήρξαν διαφωνίες κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. στο θέμα του γηπέδου:

«Το θέμα του γηπέδου είναι πάρα πολύ σημαντικό και το έχω πει πολλές φορές, αφού είναι πολλά τα προβλήματα που χρειάζεται να ξεπεράσουμε για να δρομολογηθεί το συγκεκριμένο έργο και να μην είμαστε άλλο άστεγοι. Αυτή τη στιγμή – παράλληλα με το γήπεδο – είναι το θέμα της εξυγίανσης της μάνας ΑΕΚ. Από την αρχή έχουμε τονίσει πως στόχος μας είναι αυτή η εξυγίανση, αφού υπάρχουν χρέη πάνω από δέκα χρόνια από την εποχή Γρανίτσα, τα οποία χρειάζεται να ρυθμιστούν και να διευθετηθούν. Αυτό έχει αντίκτυπο και στο θέμα του γηπέδου. Για αυτό τον λόγο είναι εξίσου σημαντικό να επιτευχθεί. Αυτά τα χρέη δεν έχουν σχέση με την ΠΑΕ, αφού τα χρέη παραμένουν στον σύλλογο που δεν έχει έσοδα από πουθενά. Η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας είναι δύσκολη και προσπαθούμε εκ των ενόντων να δώσουμε. Υπήρχε το φαινόμενο ότι χωρίς να έχουμε παραγωγικά έσοδα, κάνουμε περισσότερα έξοδα και όταν έρθει κάποιος άλλος θα δούμε τι θα κάνουμε. Υπήρχε το πρόβλημα από τις προηγούμενες διοικήσεις, αφού δεν ήταν απόλυτα συνεπείς για το 10% που έπρεπε να δίνουν στη μάνα ΑΕΚ. Τώρα κοιτάμε να βρούμε πως μπορούμε να βρούμε έσοδα από εισιτήρια για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και από μεγάλους επιφανείς ΑΕΚτζήδες που θέλουν να βοηθήσουν και αυτή την προσπάθεια. Καλώς ή κακώς αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί μαζί με το χτίσιμο του νέου γηπέδου».

Για τις επαφές που έχουν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για αυτό το θέμα:

«Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος και η προσπάθειά του είναι τιτάνια για να μαζέψει τα κεφάλαια που απαιτούνται για το γήπεδο. Εγώ θεωρώ πως παράλληλα με την προσπάθεια που κάνουμε και για την επίλυση του παραπάνω προβλήματα. Σημασία δεν έχουν μόνο τα παλιά χρόνια, σημασία έχει να μην συνεχίζεται η υπερχρέωση του σωματείου. Πρέπει κάπου να σταματήσουμε να είμαστε ζημιογόνοι. Θέλουμε να κλείσουμε τις τελευταίες τρύπες που υπήρχαν και θα είναι σημαντικό το 10%, όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ. Δεν υπήρχε περίπτωση αυτό το πώς να φτάσει στα 5 εκατ. ευρώ από τα 8 εκατ. ευρώ, αντί τα έσοδα από την ΠΑΕ να πηγαίνουν με μία σωστή διαχείριση με σκοπό να κλείσουν όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι στο DNA να είναι αυτοκαταστροφική εκ των έσω και σε κάποιους δεν αρέσουν οι αποφάσεις που παίρνουν, αφού θεωρούσαν την ΑΕΚ τσιφλίκι τους και αποσκοπούσαν στο προσωπικό τους συμφέρον. Δυστυχώς, έχει πέσει ο κλήρος σε εμένα και το υπόλοιπο Δ.Σ. να πάρουμε αποφάσεις που δεν θα αρέσουν και στον υπόλοιπο κόσμο με τις δραστικές αποφάσεις».


Επίσης στις 5/2/2014 δημοσιεύεται στο SportsTriunfo.blogspot.gr το παρακάτω σχόλιο (κτυπάει το καμπανάκι) :

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Το αυτονόητο είναι ότι η ερασιτεχνική ΑΕΚ θα βοηθήσει τον Μελισσανίδη για την ΠΑΕ. Διαφορετικά τι χρειαζόταν η παρουσία των μελών  της ερασιτεχνικής στις 6 Νοεμβρίου στην παρουσίαση του νέου γηπέδου, οι φωτογραφίες και οι δηλώσεις.
Αυτό που δεν έχουμε δει ακόμη από την ερασιτεχνική , είναιι πότε θα ορίσει την ημέρα της Γενικής συνέλευσης που θα αποφασισθεί η εκχώρηση του οικοπέδου στη ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924.
Αυτό χρειάζεται και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για την ΓΣ. Αυτό μας ανησυχεί. Και φαίνεται ότι στο τελευταίο ΔΣ δεν ελήφθη καμία απόφαση.


Στις 6/2/2014 δημοσιεύεται στο SportsTriunfo.blogspot.gr το παρακάτω σχόλιο (κτυπάει δεύτερη φορά το καμπανάκι) :
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙ
Αυτή η επιστολή ανακοίνωση της ερασιτεχνικής από την τελευταία συνεδρίαση , ακόμη να βγει. Φαίνεται ότι εκεί στην ερασιτεχνική δεν έχουν μελάνια οι εκτυπωτές τους.... Διαφορετικά κάτι μυρίζει. Μήπως κάποιοι σκέπτονται να εκβιάσουν τον Μελισσανίδη για να λύσουν το  οικονομικό  πρόβλημα της ερασιτεχνικής; Για να δούμε... τι σκέπτονται κάποιοι αμετανόητοι...


Στις 7/2/2014 δημοσιεύεται το παρακάτω (έχει κτυπήσει η καμπάνα) σχόλιο στο sentragoal.gr :

Ποιος παράγοντας της ΑΕΚ... έφαγε πέσιμο στο Κολωνάκι;



Ποιος παράγοντας της ΑΕΚ είχε μία συνάντηση που θα τη θυμάται για πολλά χρόνια στο Κολωνάκι; Ηταν προκαθορισμένη ή, απλώς, κάποιοι του βγήκαν μπροστά στον δρόμο του και του είπαν κάποια... φωνήεντα στο αυτί;
Είναι αλήθεια ότι ύστερα απ' αυτή τη συνάντηση ανέβηκε η πίεση του συγκεκριμένου παράγοντα; Χρειάστηκε να τον δει ο γιατρός του ή οι παλμοί του επανήλθαν γρήγορα σε κανονικούς ρυθμούς;


Στις 8/2/2014 ο Κώστας Καίσαρης γράφει στο sentragoal.gr :

Και για να τελειώνουµε σήµερα µε την ΑΕΚ, ύστερα από πέντε ώρες λέει συνεδρίαση, το ΔΣ της Ερασιτεχνικής εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθεια του Μελισσανίδη για το γήπεδο. Κι έχουνε περάσει οκτώ και πλέον µήνες και συνέλευση η Ερασιτεχνική σχετικά µε το γήπεδο δεν έχει αποφασίσει πότε θα κάνει ακόµα. Πώς γίνεται δηλαδή σε όλα τα άλλα θέµατα να τρέχουνε και να είναι βιαστικοί και να µην έχουνε ακόµα ορίσει ηµεροµηνία της συνέλευσης;


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Κ.Κ. : ΤΟ "ΠΕΣΙΜΟ" ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ "ΓΑΥΡΟΥΣ"!!!!! 

Κ.Κ.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου