Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ!!!!! (ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ)





Η παρακάτω επιστολή στάλθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:


Προς τον                                                                                                           Αθήνα, 08/04/2014
Πρόεδρο και
τα Μέλη του ΔΣ Α.Ε.Κ

Κύριε Πρόεδρε,
           
                Κύριοι Σύμβουλοι,

Σας γνωρίζουμε ότι αύριο ημέρα Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, εκπνέει η προθεσμία των 15 ημερών που δώσατε (την ημέρα της συνεδρίασης του Δ.Σ. στις 26/3/2014), όπου θα μας καταβάλατε το ποσό των έξι χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι τριών ευρώ (6.423,00) που αφορά την εξόφληση ενός (1) μήνα.
Εκ νέου σας υπενθυμίζουμε ότι πλέον μας οφείλονται έντεκα (11) μήνες, συμπεριλαμβανομένου και του Δώρου Πάσχα.
Επιθυμούμε να έχουμε την ΑΜΕΣΗ απάντηση σας, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι τα όρια της υπομονής μας έχουν εξαντληθεί…
Η οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχουμε περιέλθει είναι εμφανής και κατανοητή φανταζόμαστε από όλα τα μέλη του ΔΣ, καθόσον όπως γνωρίζετε ο μισθός μας είναι το μόνο βιοποριστικό έσοδο που έχουμε και το κενό των έντεκα (11) μηνών μας έχει δημιουργήσει χρέη και οικονομικά αδιέξοδα…..
Τέλος ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι, θα πρέπει τουλάχιστον εκτιμώντας την υπομονή μας και την κατανόηση την οποία έχουμε δείξει όλο το διάστημα που αναλάβατε την διοίκηση του Σωματείου, να υπάρξει άμεση απάντηση και επίλυση του προβλήματος (εως και αύριο 9 Απριλίου).
Ευχαριστούμε,


Δεν δημοσιεύουμε τα ονόματα των υπαλλήλων που υπογράφουν το κείμενο για ευνόητους λόγους.

Η επιστολή είναι στα χέρια μου πολλές μέρες.
Δεν ξέρω τι ενέργειες έκαναν οι αποδέκτες της επιστολής.
Υποθέτω ότι θα πλήρωσαν το δώρο του Πάσχα, μια και η μη καταβολή του είναι αυτόφωρο αδίκημα σε περίπτωση που υπάρξει καταγγελία. 
Το γεγονός όμως υπάρχει και είναι η η οφειλή των μισθών των υπαλλήλων της Ερασιτεχνικής για 11 μήνες. 

Σιγά τα ωά (για να είναι και μέσα στο κλίμα των ημερών) θα πουν μερικοί!
Ξέρεις τι γίνετε στην πιάτσα;
Οι πρώτοι ή οι τελευταίοι είναι;

Επειδή ξέρω τι γίνετε στην πιάτσα και επειδή σίγουρα δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι, θα ήθελα να προτείνω κάποιες λύσεις (καλοπροέραιτα πάντα)

Πλην της "νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης" της Μάνας ΑΕΚ, που οφείλει να μεριμνά για την πληρωμή των μισθών και των λοιπών υποχρεώσεων της Ερασιτεχνικής και άλλοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν τουλάχιστον στη μισθοδοσία των υπαλλήλων.

1) Το Patissia club (μέλη του οποίου ευθύνονται για τη διακοπή του αγώνα ΑΕΚ - Πανθρακικός και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ) που πριν από μερικές μέρες έκανε τον ετήσιο χορό του και έλαβε οικονομική χορηγία από τον Ιάκωβο Μελισσανίδη (όπως μας πληροφόρησε η ΨΩΡΑ), για να συνεχίσει προφανώς να προσφέρει τις υπηρεσίες του.....στην ΑΕΚ (ακολουθεί δωρεάν διαφήμιση).




2) Οι ¨Πειρατές του "ονείρου"¨ (μέλη και αυτού του συνδέσμου, βοήθησαν στη διακοπή του αγώνα ΑΕΚ - Πανθρακικός και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ) που διέπονται από αριστερές (κατ΄ επίφαση) ιδέες, άρα έχουν και αυξημένη ευαισθησία για τους εργαζόμενους, άσε που έχουν βγάλει και καινούργια μπλουζάκια (ακολουθεί δωρεάν διαφήμιση)



3) Ο Γιώργος Μελισσανίδης, που αντί να φτιάξει να φτιάξει το καλύτερο site στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, ας φτιάξει το δεύτερο καλύτερο site στην Ελλάδα και με τη διαφορά ας πληρωθούν οι εργαζόμενοι (ακολουθεί δωρεάν διαφήμιση) 



Ελπίζω κάποια από τις παραπάνω προτάσεις ή και όλες μαζί ή και κάποια άλλη να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα των εργαζομένων.

ΥΓ1.

Διαβάζει κάποιος "αρμόδιος" που να έχει τσίπα*;

* Τσίπα (μεταφορικά) το φιλότιμο, η ντροπή, η συστολή

αυτός ο άνθρωπος δεν έχει τσίπα, μας κοροϊδεύει πρώτα και μετά κάνει ότι δε συμβαίνει τίποτα

Συγγενικές λέξεις, ξετσίπωτος


ΥΓ2.

Όταν έφθασε στα χέρια μου αυτή η επιστολή, θύμωσα πάρα πολύ και έγραψα ένα κείμενο που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ.
Κάποιοι φίλοι μου που το διάβασαν, με προέτρεψαν να μη το δημοσιεύσω.
Το σκέφθηκα πολλές μέρες και τελικά δεν το δημοσίευσα.
Στη θέση του κειμένου που δεν δημοσίευσα, έγραψα το κείμενο που μόλις διαβάσατε

Κ.Κ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου