Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Νο 2







Είναι χαρά να δικαιώνεσαι για όσα γράφεις.....

Είναι λύπη αυτή η δικαίωση να αφορά γεγονότα σαν αυτό.....



Από την έντυπη έκδοση της "Ελευθεροτυπίας" (http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=455307)

Σε 6 μήνες τον άλλαξαν


Τη στιγμή που η ΑΕΚ περιμένει πώς και πώς την χορήγηση οικοδομικής άδειας για να υλοποιήσει τα όνειρα χιλιάδων φίλων της με την κατασκευή του νέου γηπέδου, ασυνήθιστη κίνηση παρατηρήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ. 

Και πιο συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων, την υπηρεσία δηλαδή που θα χορηγήσει την άδεια οικοδόμησης. Εντελώς αιφνιδιαστικά μετατέθηκε σε άλλη διεύθυνση ο μέχρι πρότινος προϊστάμενος Γιώργος Μανούρης και στη θέση του ανέλαβε η κ. Θεοδώρα Γαλάνη-Κριμίζη. Το ασυνήθιστο είναι ότι ο κ. Μανούρης είχε αναλάβει την διεύθυνση τον περασμένο Μάιο και μέσα σε έξι μήνες τον αντικαθιστούν.
Διδάκτωρ Νομικής ΕΚΠΑ (Δημόσιο Δίκαιο) και διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ ο κ. Μανούρης, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα προηγούμενα χρόνια, ως προiστάμενος της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού δεν υπέγραφε μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, διαφόρων επιχειρηματικών συμφερόντων αν δεν ήταν σύννομες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τις 13 Αυγούστου 2014 που παρέλαβε την αίτηση της «Δικέφαλος 1924» για την έκδοση οικοδομικής άδειας ήταν ιδιαιτέρως σχολαστικός. Πάντως σε κάθε περίπτωση για να βγει η άδεια, θα πρέπει προηγουμένως να τεθεί σε διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Διαδικασία που θα διαρκέσει (βάσει νόμου) 60 ημέρες... Γ. Ξεν.

ΥΓ από τον Κ.Κ.

.............

Κ.Κ.

1 σχόλιο: