Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΠΕΝΤΕ ΜΟΥ@@ΚΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ







Από το newsit.gr (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=394048&catid=1):



Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα βρεθούν, το πρωί της Δευτέρας οι Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς, Σταύρος Αδαμίδης και Ανδρέας Δημητρέλος, για την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Και μπορεί η (παλιά) ΠΑΕ ΑΕΚ να έπαψε να υφίσταται, μετά την εκκαθάριση που συνέβη στην ΑΕΚ προ διετίας, ωστόσο τα χρέη δε σβήνονται, αντιθέτως μεταφέρονται στα φυσικά πρόσωπα που εκπροσώπησαν την ΠΑΕ.

Κατηγορούμενος είναι και ο Χάρης Κοσμάτος, που είχε επίσης διατελέσει παράγων της ΠΑΕ ΑΕΚ (αντιπρόεδρος), και όλοι τους θα βρεθούν στο Δ΄ μονομελές κακουργημάτων για ζητήματα του ΦΠΑ.

Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η υπόθεση του Θωμά Μαύρου, ο οποίος αντιμετωπίζει, επίσης, δικαστικές περιπέτειες, εξαιτίας του της θητείας του ως πρόεδρος της ΑΕΚ. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΑΚΤΟΡΑ"

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΟΣΜΑΤΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΝΟΤΙΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ@@ΚΙ !!!!!

"Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ"


1 σχόλιο:

  1. Χμ... Τι ενδιαφέρον δεν είναι ότι ο Σταύρος έδωσε τον Παππά και Νοτιά (αυτό το ξέραμε από εδώ http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8720&subid=2&pubid=129442418) --τρεις μήνες αφού τον είχε σώσει ο Παππάς από τη φυλακή. http://www.aek365.com/a-268564/pappas-notias-kai-gkoumas-swzoun-ton-adamidh.htm

    Το ενδιαφέρον είναι ότι βρέθηκε μπλεγμένος ο Κοσμάτος, απλά ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος του Τσάκου, ο κολλητός του Σταύρου από την Αμερική, το φιλαράκι του. Αυτός, απ' όσο ξέρω (είμαι σχεδόν βέβαιος δηλαδή) δεν είχε δικαίωμα υπογραφής ποτέ, οπότε η μόνη εξήγηση είναι ότι κάποιος τον έδωσε. Ποιος άραγε;

    Ελπίζω να απάντησα στο ερώτημά σου....

    "Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή