Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΑΚΟΥ ΣΙΧΑΜΑ ΜΑΤΣΑΝΚΟ.....





Άκου σίχαμα Ματσάνκο,

πολλοί δημοσιοκάφροι σαν και σένα έχουν ένα ταλέντο στο να γράφουν λιβελογραφήματα (πολλές φορές) κατ΄εντολή, εσύ δεν έχεις ούτε αυτό.

Παίρνεις ένα θέμα (στη συγκεκριμένη περίπτωση τη συνέντευξη του Ντέμη στην "Καθημερινή"), βάζεις μια πιασιάρικη φωτογραφία και αρχίζεις να αραδιάζεις τον οχετό σου, μπλέκοντας τα μύδια με τα αρχίδια και νομίζεις ότι όσοι το διαβάσουν, θα κολυμπήσουν χαρούμενοι στο βόθρο σου.

Λοιπόν σίχαμα, η φωτογραφία με το πανό είναι από την εποχή που κάποιοι κουραδόμαγκες με την ανοχή και την προτροπή(;) του Μπακοδήμου, ανέβαζαν το πανό γιατί θεωρούσαν ότι συντηρώντας το Αντι - Ντεμικό κλίμα, κάλυπταν τα αίσχη της αλήστου μνήμης Διοίκησης (Παπαδονοτιάδων - Μπακοδήμου κλπ).

Όταν αργότερα και μετά την αποχώρηση του Μπακοδήμου, οι κουραδόμαγκες τόλμησαν να περιφέρουν το κουρελο-πανό τους στον αγωνιστικό χώρο, έφαγαν τέτοιο κράξιμο από τους φιλάθλους της ΑΕΚ που το έβαλαν εκεί που ξέρουν και κρύφτηκαν πάλι στο λαγούμι τους, μέχρι το αφεντικό τους να τους αναθέσει την επόμενη αποστολή τους (που δεν άργησε να έρθει στο παιχνίδι ΑΕΚ - Πανθρακικός).

Όσο για τον διαχειριστικό έλεγχο που "διέταξε" ο Μπακοδήμος και αναπαράγεις στο λιβελογράφημα σου είναι τόσο έωλος, που μετά την παρουσίαση του (έπρεπε να στηθεί και να συντηρηθεί το κλίμα απαξίωσης όσων έσωσαν την ομάδα το 2004 από τον υποβιβασμό) εξαφανίστηκε από το προσκήνιο μέχρι που τον θυμήθηκες εσύ (όπως και κάποιοι άλλοι δημοσιοκάφροι) για προφανείς λόγους.

Τέλος το 2004, επειδή η ΑΕΚ ήταν υπό πτώχευση, ανοίχτηκε ένας λογαριασμός στην ASPIS BANK με δικαιούχους τους Νικολαϊδη - Κανελλόπουλου - Μεταλληνό (δικηγόρος της ομάδας του 2004) στον οποίο λογαριασμό, κατατέθηκε 1.000.000 ευρώ από τον Νικολαϊδη,  1.000.000 ευρώ από τον Κανελλόπουλο και 2.500.000 από του υπόλοιπους της ομάδας (μεταξύ αυτών, ο Κιντής και Κούλης τα χρήματα που κατέθεσαν ήταν μεγάλο κομμάτι των αποταμιεύσεων τους).

Σε αυτούς που κατέθεσαν χρήματα (400.000 ευρώ) ήταν και ο Κοσμάς Λιβανός, που τον Γενάρη του 2005 αποχώρησε από την ομάδα και πήρε πίσω τα χρήματά του από αυτόν το λογαριασμό.

Άρα τα λεφτά δεν τα πήρε ο Ντέμης όπως υπονοείς στο λιβελογράφημά σου.

Αυτά και τέλος (ελπίζω) σίχαμα.

ΥΓ. Ήθελα να σε χαρακτηρίσω αλλιώς αλλά ένας φίλος αναφερόμενος σε σένα σε χαρακτήρισε σίχαμα και αυτός ο χαρακτηρισμός σου ταιριάζει καλύτερα.

Κ.Κ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου