Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

"ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ"






Κοίτα να δεις Αλέξη πως δυο άσχετα περιστατικά κάποιοι κακοπροαίρετοι θα προσπαθήσουν να τα συνδέσουν.

ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

Πριν 5 μήνες πιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη ένα πλοίο γνωστού "επιχειρηματία" στο χώρο του πετρελαίου να μεταφέρει λαθραίο πετρέλαιο στο έρμα του.

* Στη Ναυτιλία το έρμα (ballast), αποτελεί το μέσον που μπορεί να εξασφαλίσει την ικανοποιητική ευστάθεια (striffening ballast) των πλοίων. Υπάρχουν δύο ειδών έρματα: το μόνιμο (permanent ballast) που συνήθως αποτελείται από μεταλλικά βάρη με τσιμέντο και που τοποθετούνται στον πυθμένα συνήθως μικρών σκαφών και το προσωρινό ή κινητό (mobile ballast), που συνήθως αποτελείται από θαλασσινό νερό (water ballast), με το οποίο γεμίζονται ειδικές προς αυτό δεξαμενές του πλοίου που βρίσκονται στα διπύθμενα (double bottoms) και στις λεγόμενες δεξαμενές ζυγοστάθμισης (το "for peak" στη πλώρη και το "after peak" στη πρύμνη) καλούμενες και οι δύο με τον γενικό όρο δεξαμενές έρματος (ballast tanks).

Η παράβαση κατεγράφη και ακολουθήθηκε η πάγια διαδικασία δηλαδή τα σχετικά έγγραφα απεστάλησαν στην Αθήνα για να συνεχιστούν οι ενέργειες(επιβολή προστίμου κλπ).

Η υπάλληλος που κατέγραψε την παράβαση λίγες ημέρες μετά την καταγραφή της παράβασης άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και δέχτηκε και την επίσκεψη μπράβου ο οποίος την απείλησε.

Οι απειλές καταγγέλθηκαν στην αστυνομία και η υπάλληλος είναι υπό αστυνομική προστασία.

Η υπόθεση της λαθρεμπορίας φυσικά "όλως τυχαίως" λιμνάζει στα γρανάζια του Υπουργείου Οικονομικών στην Αθήνα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

Απόσπασμα από συνέντευξη του Αλέκου Φλαμπουράρη στην "Εφημερίδα των Συντακτών": 
• Βρεθήκατε στην κερκίδα δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη σε πρόσφατο αγώνα της ΑΕΚ. Εξαιτίας αυτού ορισμένοι αμφιβάλλουν, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταπολεμήσει τη διαπλοκή. Τι απαντάτε;
Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι είμαι ΑΕΚτζής από μικρό παιδί, μέλος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, κάτοχος κάρτας διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας κι, όταν ο χρόνος το επιτρέπει, προσπαθώ να παρακολουθώ την αγαπημένη μου ομάδα, είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση.
Οσοι, κακόβουλα, θέλουν να μπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικά συμφέροντα, αξιοποιώντας την παρουσία μου στο γήπεδο, είναι οι ίδιοι που συνεχώς λασπολογούν και μάταια προσπαθούν να θίξουν την αξιοπρέπειά μου, όπως και στο παρελθόν προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο με άλλα στελέχη μας. Ολοι κι όλες μας, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, έχουμε δώσει δείγματα γραφής τους 6 μήνες που ήμασταν στην κυβέρνηση κι όσοι επιμένουν σ’ αυτό τον δρόμο θα καταπιούν τη γλώσσα και τα πληκτρολόγια των υπολογιστών τους.
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης "όλως τυχαίως" κατέχει "κάρτα διαρκείας" και η θέση του έτυχε να είναι δίπλα στη θέση του εξαίρετου "επιχειρηματία" στο χώρο του πετρελαίου κ. Δημητρίου Μελισσανίδη.

Μην δώσεις σημασία Αλέξη μου σε άσχετα περιστατικά που μπορεί κακοπροαίρετοι άνθρωποι να συσχετίσουν.

Εσύ Αλέξη μου να συνεχίσεις να δίνεις τον αγώνα σου ενάντια στη διαπλοκή και στη πάταξη του λαθρεμπορίου στο χώρο των καυσίμων, όπως έλεγες προεκλογικά (πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015) και ξέχασες να αναφέρεις (όπως και πολλά άλλα) στην τωρινή προεκλογική περίοδο.

ΥΓ. Θα σου έλεγα ότι είσαι ηθικά υπεύθυνο αν πάθει κάτι η υπάλληλος στην Αλεξανδρούπολη αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί σου ή το αυτί του παππού Αλέκου.

Κ.Κ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου