Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....






Δυστυχώς.....

Το χαμηλό του προφίλ, η διάθεσή του να περνά απαρατήρητος, η ανιδιοτελής προσφορά του....

Τίποτα από τα παραπάνω δεν σεβάστηκαν οι εγκάθετοι των "γαύρων" στην ΕΕΑ.....

Και δυστυχώς επειδή όλοι οι Θεσμοί στην Ελλάδα είναι σε παρακμή, ούτε το ΣτΕ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.....

Και έτσι η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί και αποφράς.....

Από το sdna.gr (http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastikes-apofaseis/article/144159/ste-erikse-akyro-se-melissanidi-giannakopoylo):


Το ΣτΕ έριξε «άκυρο» στον Μελισσανίδη

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να ανατρέψει την απόφαση της ΕΕΑ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη έπεσε στο κενό! «Άκυρο» από το ΣτΕ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ -αλλά και τα μέλη του ΔΣ της, ως φυσικά πρόσωπα- είχε προσφύγει στο ΣτΕ κατά της απόφασης της ΕΕΑ, η οποία είχε κρίνει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εν τοις πράγμασι διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάτι που οδήγησε στην απαγόρευση της συμμετοχής των αγώνων της Ένωσης στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαϊδη, στον ΣΠΟΡ-FM 94,6, η η αίτηση ακύρωσης που κατατέθηκε στο ΣτΕ, απορρίφθηκε. Σύμφωνα με την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαϊδη, στον ΣΠΟΡ-FM 94,6, η η αίτηση ακύρωσης που κατατέθηκε στο ΣτΕ, απορρίφθηκε.
ΥΓ1.
Ο Γρηγορίου δεν ήταν που θα καθάριζε την υπόθεση στην ΕΕΕ και την έχασε και μετά τον έδιωξαν από την ΑΕΚ και πήραν μία άλλη μεγάλη νομική οντότητα στη θέση του;
Και η νέα μεγάλη νομική οντότητα έχασε και αυτός την υπόθεση στο ΣτΕ;
ΥΓ2.
Αυτά τα ενεργούμενα των "γαύρων" στην ΕΕΑ για να ρίξουν στάχτη στα μάτια πήραν και την παρακάτω (δημοσιοποιήθηκε σήμερα):
Αυτή είναι η απόφαση της ΕΕΑ για Μαρινάκη

ΥΓ3. 
Η φωτογραφία στην ανάρτηση είναι έμμεσα μία απότιση φόρου τιμής, στις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητικογράφων (π.χ. Γιώργος Κοσμάς) που προέβλεψε τον μέλλοντα πρωθυπουργό της Ελλάδας όχι όμως τον μέλλοντα πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.....
Κ.Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου