Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΒΟΥΡΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ






Μεγάλη θλίψη έπεσε στη δημοσιογραφική πιάτσα.

Μία φωνή - από τις λίγες που έχουν απομείνει - να αντιστέκονται στη Συριζαίικη λαίλαπα που καταστρέφει καθημερινά τη χώρα δεν έχει πλέον τη θέση που της αρμόζει.

Ο μεγαλοτεράστιος ογκόλιθος της δημοσιογραφίας - Βασίλης Χιώτης - αφήνει ένα τεράστιο κενό με τη παραίτηση από τη τη διευθυντική του θέση στον ΒΗΜΑFM και αναγκάζεται να μετακομίσει από τον βούρκο της Μιχαλακοπούλου και του ΔΟΛ, στο βούρκο του Αμαρουσίου και του ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ του σεξιστή και ρατσιστή Θέμου Αναστασιάδη.

Και αυτό γιατί;

Πείτε μου γιατί;

Γιατί στα πλαίσια της νέας δημοσιογραφίας που προάγει ο ΔΟΛ (ξεπερνώντας και τη σχολή του ιδρυτή του Λαμπράκη), ο γνωστός ογκόλιθος της δημοσιογραφίας Χιώτης είπε σε συνεργασία με γνωστά φασιστοειδή παρόντα και απόντα από την εκπομπή του ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αγόρασε σε πλειστηριασμό! το σπίτι στο οποίο μένει στην Κυψέλη.

(http://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-adonis-i-propaganda-gia-to-spiti-tou-tsipra-ke-i-paretisi-video/)

(το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 11')

Έλα όμως που τα γνωστά παρόντα και απόντα φασιστοειδή που έδωσαν λαθεμένη πληροφόρηση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Διευθυντής του ΒΑΜΑFM και να το(ν) πιει (σεξιστικό σχόλιο από τον Κ.Κ.) το πικρό ποτήρι και σήμερα να ανασκευάσει.....

(http://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-chiotis-paradexete-oti-ekane-lathos-me-to-prothipourgiko-diamerisma/)

Μετά από αυτή την παραδοχή ο Βασιλάκης από εδώ και πέρα θα συναγελάζεται με τον Θέμο και θα μένει άδεια η αγκαλιά του Σταύρακα και το κενό θα αναπληρώνεται από τη γάτα των υπογείων (συγγνώμη λάθος) των  Ιμαλαΐων.

Κ.Κ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου