Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ






 Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (συμφερόντων Δημητρίου Μελισσανίδη), φιλοξενήθηκε περισπούδαστο άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη με θέμα την είσοδο στην Ελλάδα των 8 Τούρκων στρατιωτικών, την απαίτηση της Τουρκίας για την απέλαση τους και το αίτημα τους για παροχή ασύλου εκ μέρους της Ελλάδας.

Στο περισπούδαστο άρθρο αναφέρεται και η φράση " Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της", εννοώντας ότι δεν πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση, που θα έχουν ως αποτέλεσμα την καταπάτηση των δικαιωμάτων και την απέλαση των 8 Τούρκων.

Εδώ (http://www.dimokratianews.gr/content/64861/giati-oi-aihmalotoi-stratiotikoi-einai-exairetika-hrisimoi-gia-tin-ellada) μπορεί να βρει όποιος θέλει το άρθρο, για να μην μείνει ανενημέρωτος γύρω από τους στοχασμούς του Σάββα Καλεντερίδη.

Το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του REAL FM o Μανώλης Κοττάκης (αρθρογράφος στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ),  φιλοξένησε τον Σάββα Καλεντερίδη τον οποίο παρουσίασε ως Στρατιωτικό Αναλυτή - Στρατιωτικό Σύμβουλο (sic) και ο οποίος σε γενικές γραμμές παρουσίασε το άρθρο του, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Και φυσικά επανέλαβε τη φράση του άρθρου " Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της."

Επειδή μου δημιουργήθηκε αυτόματα ο παρακάτω συνειρμός είπα να τον μοιραστώ (και πιθανά να θυμίσω σε κάποιους μερικά γεγονότα).

Όταν ο Σάββας Καλεντερίδης λέει   " Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της." εννοεί κάτι ανάλογο με το πόσο απερίσπαστη έκανε τη δουλειά της:

α) όταν δίκασε τον αδελφό του αφεντικού του (ως γνωστό ο Σάββας Καλεντερίδης εργάζεται στις επιχειρήσεις του Δημητρίου Μελισσανίδη) μετά από 10 χρόνια, λόγω συνεχών αναβολών και έτσι έπεσε στα μαλακά για την κατηγορία του λαθρεμπόριο πετρελαίου ή

β) όταν καταδίκασε το αφεντικό του για φοροδιαφυγή μετά από 15 χρόνια και (κοίτα σύμπτωση) συνεχείς αναβολές;

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου