Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΜΙΣ





ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες μετά την έκρηξη βόμβας στα σκαλιά του Εφετείου της Αθήνας και έβγαλαν μια ανακοίνωση για πολεμικό κλίμα κατά των δικαστών, για παιχνίδια με τους θεσμούς αλλά για το πόσο συγκεντρωμένοι είναι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες με το πόθεν έσχες που θα αναγκάζονταν να υποβάλουν, έβγαλαν αντισυνταγματική την Υπουργική Απόφαση και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες με τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης για δικαστικές αντιδράσεις και εμπόδια στην εφαρμογή του πόθεν έσχες, κατακεραύνωσαν τον Υπουργό για ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες με τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης για την καθυστέρηση της έκδοσης του βουλεύματος για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, κατακεραύνωσαν τον Υπουργό για ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες με τις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης για την υπόθεση της "Ηριάννας", την κράτησαν στη φυλακή και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες με την υποχρεωτικότητα της τοποθέτησης POS στα δικηγορικά γραφεία, έβγαλαν μια απόφαση και έκριναν παράνομη την υποχρεωτικότητα της τοποθέτησης και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες με τις μνημονιακές μειώσεις ΜΌΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ μισθών και των συντάξεων, τις έβγαλαν αντισυνταγματικές, διεκδίκησαν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ αναδρομικά και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες με τις μνημονιακές μειώσεις των μισθών των ένστολων, τις έβγαλαν αντισυνταγματικές, και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον.
ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑΝ.....οι δικαστάδες ________________________________________________
και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο συνταγματικό τους καθήκον (συμπληρώστε κατά το δοκούν ένα από τα εκατοντάδες παραδείγματα που γνωρίζετε).

ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ....

επειδή η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, έχει μετατραπεί σε καθημερινό βιασμό της

επειδή η απονομή της δικαιοσύνης δεν τηρείται ούτε με την αστική εκδοχή της

επειδή οι αποφάσεις για υποθέσεις σαν της "Ηριάννας" από τη μία πλευρά και οι υποθέσεις σαν του "'Ελληνα Εσκομπάρ" δεν αποτελούν εξαιρέσεις αλλά τον καθημερινό κανόνα σας

καλό είναι να γνωρίζετε το βουητό που ακούγεται, δεν είναι ένας απλός θόρυβος, αλλά βουητό οργής από την κοινωνία για τα πεπραγμένα σας.

ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ....

να δώσετε μεγάλη σημασία στο βουητό.

Και να μην σκεφθείτε να πάρετε την σκυτάλη που σας προσφέρουν - μια και "το κουτσό άλογο δεν τραβάει" - για να γίνουν πράξη τα σενάρια αποσταθεροποίησης.

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου