Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ Νο2

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ





Τελικά ο καπνός που υποδήλωνε ότι υπάρχει και φωτιά (δες προηγούμενη ανάρτηση http://metaihmio.blogspot.gr/2018/05/blog-post_17.html) είναι πολύ πιο πυκνός και μεγαλώνει.

Αυτό σημαίνει ότι η φωτιά που δημιουργεί τον καπνό, όχι μόνο είναι εμφανής αλλά μεγαλώνει και θεριεύει, γιατί αυτός που την προκαλεί έχει τη λογική  του "ενός ανδρός αρχή",  που ταιριάζει και με τον αλαζονικό χαρακτήρα του.

Διάφοροι "δημοσιογράφοι¨ αναλαμβάνουν να γράψουν άρθρα εναντίον του Σωκράτη. 

Το παρακάτω άρθρο περιγράφει γλαφυρά όσα άρθρα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα εναντίον του Σωκράτη (http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/468374/nea-erythroleyki-epithesi-ston-kokkali) :


Νέα «ερυθρόλευκη» επίθεση στον Κόκκαλη

Σε εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκεται ένας άτυπος εμφύλιος στον Ολυμπιακό καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης κατηγορείται ανοιχτά από Μέσα και φωνές προσκείμενες στην ΠΑΕ για σχέσεις με την πλευρά της... ΑΕΚ!

Για μία ακόμη φορά ο Σωκράτης Κόκκαλης μπαίνει στο στόχαστρο του Μανώλη Γαβαθιώτη, ο οποίος αποτελεί τη... φωνή του Ολυμπιακού. Στο άρθρο που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής" και μάλιστα με πρωτοσέλιδο "χτύπημα", ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της κριτικής, λόγω των σχέσεων που (δεν) διατηρεί πια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως είχαν προηγηθεί κι άλλα παρόμοια δημοσιεύματα κατά του άλλοτε προέδρου των "ερυθρολεύκων" (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ).  


Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε το θέμα του συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που, όπως υποστηρίζεται, ο Ολυμπιακός το κατέθεσε στη Σούπερ Λίγκ  πριν τρεις μέρες στις 9:20 το πρωί κι έπειτα από λίγα λεπτά αυτό είχε σταλεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα σημειώνεται ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών έψαξαν την υπόθεση κι εμφανίζονται να έμαθαν πως αυτό εστάλη από τον ίδιο τον Βασίλη Γκαγκάτση. 
Στη συνέχεια γίνεται λόγος για επικοινωνία που φέρεται να είχε ο διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ γίνεται αναφορά και για σχέσεις με τον Θωμά Μητρόπουλο. Σε εκείνο το σημείο ξεκινάει η -ακόμα μία- επίθεση προς τον άλλοτε πρόεδρο των Πειραιωτών, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως:
«Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεις στον καθένα Γκαγκάτση να χρησιμοποιεί το όνομά σου για να περνάει τις προσωπικές του πολιτικές και να μεταλαμπαδεύει το προσωπικό του μένος αναφέροντας ως τεκμήριο πειθούς για τους συνομιλητές του. Τι σκοπεύεις να πράξεις, μεγάλε Σωκράτη, γι' αυτούς τους τύπους που εξακολουθούν να σε χρησιμοποιούν στις αναφορές τους, την ίδια περίοδο; Και δη, την περίοδο που και οι δύο τους έχουν ενεργήσει κατά κόρον σε βάρος της ομάδας μας, συμβάλλοντας και πασχίζοντας για την απαξίωση της. Έχω ξαναρωτήσει σχετικά με τον Θωμά, Σωκράτη και πίστεψε με, οι ερωτήσεις μου είναι περισσότερο φιλολογικές, διότι ξέρω ότι ευθεία απάντηση δεν πρόκειται να πάρω. Και βεβαίως, δεν είναι η απάντηση που θα περίμενα από έναν κολοσσό Σωκράτη, ότι "έχω αποτραβηχτεί και δεν ασχολούμαι". Ξέρω και ξέρεις, πολύ καλά ότι δεν ισχύει απολύτως αυτό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είμαι υποχρεωμένος να θέτω την ερώτηση. Σαν μορφή ενημέρωσης αν προτιμάς. και θα επαναλάβω αυτό που έχω ξαναγράψει πιο παλιά: Στο χέρι σου είναι, Σωκράτη, να καθαρίσεις τα όποια λαμόγια που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν, ειδικά αυτή την περίοδο που των πρωτοφανών και αδίστακτων επιθέσεων που δέχεται η ομάδα μας. Πάρε θέση Σωκράτη».

Οι λόγοι της στοχοποίησης του Σωκράτη είναι προφανείς.

Ο Βαγγέλης βρίσκεται στο αθλητικό πεδίο με την πλάτη στο καναβάτσο.

Η απώλεια του πρωταθλήματος και συνακόλουθα η μείωση των εσόδων του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα  ο μη έλεγχος της ΕΠΟ θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού και αυτή η δυσαρέσκεια θα στραφεί και στο πρόσωπο του Βαγγέλη.

Ταυτόχρονα για τον ίδιο είναι απαραίτητη η διατήρηση της ηγεμονικής εικόνας του στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, τους οποίους ήδη χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιήσει εντονότερα στο μέλλον, ως ασπίδα για τα ανοιχτά ποινικά θέματα που έχει.

Στόχος του λοιπόν να απαξιώσει το πρόσωπο του Σωκράτη, που παραμένει άφθαρτο για τον μέσο οπαδό του Ολυμπιακού.

Με την απαξίωση του Σωκράτη, η πλάστιγγα σύγκρισης Σωκράτη - Βαγγέλη θα γέρνει υπέρ του δεύτερου και αυτό θα είναι εντονότερο αν ο Σωκράτης θεωρηθεί "Μηδίσας". 

Η φωτιά καλά κρατεί άσχετα αν την  τροφοδοτεί προς το παρόν μόνο ο Βαγγέλης.

Η απάντηση του Σωκράτη δεν θα αργήσει και τότε θα μιλάμε για μπουρλότο.

Αναμένουμε.....

"Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου