Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για κιτρινα γιλεκα




Τα Μέσα Μαζικής Πρεζοενημέρωσης στην Ελλάδα δεν μεταδίδουν τις πραγματικές εικόνες από τη Γαλλία για να μην δείτε την εξέγερση των Γάλλων.

Αυτολογοκρίνονται για να μην υπάρξει πραγματική ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στη Γαλλία.

Έφτασαν το περασμένο Σάββατο να μετρούν τους διαδηλωτές και να γράφουν το πρωί ότι είναι 31.000 και το απόγευμα 121.000 (η ακρίβεια στο χιλιάρικο τους μάρανε).

Το ίδιο συμβαίνει και στην Γαλλία

Οι ίδιοι οι Γάλλοι ενημερώνονται από ιστοσελίδες του εξωτερικού, γιατί και τα δικά τους Μέσα Μαζικής Πρεζοενημέρωσης (δεν έχουμε μόνο εδώ το προνόμιο της διακίνησης της πρέζας), δεν περιγράφουν όσα συμβαίνουν, τα παραποιούν, τα διαστρεβλώνουν, τα ελαχιστοποιούν.

Οι Γάλλοι προτιμούν να στέλνουν τα βίντεο από τις συγκεντρώσεις τους σε Ανεξάρτητα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκτός Γαλλίας και ενημερώνονται από αυτές τις Ανεξάρτητες ιστοσελίδες που έχουν 200% μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τις ιστοσελίδες της Γαλλίας.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που συντονισμένα η Γαλλική κυβέρνηση και τα Μέσα Μαζικής Πρεζοενημέρωσης της Γαλλίας προβοκάρουν τον αγώνα των Γάλλων διαδίδοντας ότι από πίσω βρίσκεται η Ρωσία.

Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει την πραγματική κατάσταση:

https://www.facebook.com/EuropeSaysOXI/videos/2203604543211167/

ΥΓ. Ευχαριστώ το φίλο Πέτρο.

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου