Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

kae-aek



Από το aek24hours.gr (http://aek24hours.gr/wp/?p=13186) :

Ο Τσάκας της Βορείου Ελλάδας και ο υπόλογος με τη δικαιοσύνη θέλουν την Βασίλισσα

Το aek24hours.gr αποκαλύπτει τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται για να πάρουν στα χέρια τους την μπασκετική ΑΕΚ.
Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος αποτελεί παρελθόν από την μπασκετική ΑΕΚ. Υπέβαλε την παραίτησή του στην τακτική Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής και έγινε αποδεκτή από το υπόλοιπο Δ.Σ. του συλλόγου. Προχθές ήρθε η γραπτή δήλωση του Βαγγέλη Ζιάγκου να ρίξει ευθείες βολές κατά της διοίκησης για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν. Είναι «τρελοί» οι δύο προαναφερθέντες ή κάτι άλλο συμβαίνει; Το aek24hours.gr έψαξε, έμαθε και σας αποκαλύπτει τα ονόματα των ανθρώπων που θέλουν να εμπλακούν με την Βασίλισσα. Άνθρωποι που δεν είναι καν ΑΕΚ και το μόνο τους κέρδος είναι να εξαφανίσουν από τον χάρτη την Ένωση.
Διαβάστε αναλυτικά:
Τάσος Δελημπαλταδάκης: Ή αλλιώς Δον Κορλεόνε. Είναι ο γνωστός μάνατζερ παικτών και προπονητών, όπως του Παναγιώτη Γιαννάκη που θέλει να φέρει στην ΑΕΚ και δραστηριοποιείται επί πολλά χρόνια στο χώρο του μπάσκετ. Έδρα του ο Πύργος Αθηνών. Από εκεί περνάει όλη η Basket League και όχι μόνο. Είναι ο άνθρωπος που έριξε την Βασίλισσα στην Α2 το 2011 και κράτησε τον Ηλυσιακό στην Α1. Θέλει να μείνει στην αφάνεια διότι δεν είναι καθόλου αρεστός στον κόσμο της ΑΕΚ.
Δημήτρης Χειρίδης: Ή αλλιώς ο Τσάκας της Βορείου Ελλάδας. Ο Δημήτρης Χειρίδης γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια στις Βρυξέλλες, αλλά η καταγωγή του είναι από την Κάτω Βροντού της Δράμας. Την περίοδο 2004-05 ασχολήθηκε με την Δόξα Δράμας, έχοντας ως στόχο να επαναφέρει τους «μαυραετούς» στη Β’ Εθνική, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού το πέρασμά του από την ομάδα της Δράμας ήταν σύντομο. Κράτησε μόνο ένα τετράμηνο και ο ομογενής επιχειρηματίας αποχώρησε και από τη δραμινή ομάδα και από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είδε το όνομά του να εμπλέκεται και σε σενάρια ενασχόλησης του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, υποστήριζε ότι εκπροσωπούσε Σύριους επενδυτές, αλλά μάλλον από το μυαλό του. Το 2008 έκανε ένα πέρασμα από τον Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ πέρσι ασχολήθηκε με την Γλυφάδα. Εκεί γνώρισε τον Βαγγέλη Ασλανίδη και ανέπτυξαν ιδιαίτερες σχέσεις φιλίας. Όταν έφυγε άφησε παίκτες και προπονητή απλήρωτους. Ακόμα, σσχολήθηκε με την επιχείρηση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια στο Βέλγιο. Πρόκειται για μία εταιρία πώλησης πολυτελέστατων αυτοκινήτων, αντικείμενο εργασίας που του έχει εξασφαλίσει κατά καιρούς γνωριμίες με σπουδαία ονόματα προπονητών και ποδοσφαιριστών στην κεντρική Ευρώπη. Ακούγεται ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης στο Βέλγιο.
Κωνσταντίνος Κωνστάντος: Ο φίλος του Πηλαδάκη. Τον Απρίλιο του 2013 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών. Αυτός, ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ήταν για την υπόθεση της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Energa Hellas Power, για την οποία ήδη έχουν συλληφθεί άλλα έξι άτομα. Εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για α) της υπεξαίρεσης από διαχειριστή ξένης περιουσίας σε βάρος του Δημοσίου, κατά συναυτουργία, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, β) της απιστίας περί την υπηρεσία, κατ΄ εξακολούθηση, υπό επιβαρυντικές περιστάσεις γ) της λαθρεμπορίας, από την οποία οι διαφυγόντες δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις υπερβαίνουν το ποσό των 150.000 ευρώ και δ) της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο Κωνστάντος είναι πρώην μπασκετμπολίστας, πρώην αντιπρόεδρος της Λάρισας επί προεδρίας Πηλαδάκη, πρώην εργαζόμενος σε νυχτερινά κέντρα και πρώην στέλεχος της ιδιωτικής εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος Energa, που όπως σας αναφέραμε είναι πλέον υπόλογη στη Δικαιοσύνη. Αυτός φέρεται να πρότεινε στον Δελημπαλταδάκη να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, καθώς γνωρίζονται επί πολλά χρόνια.
Μάριος Δελεβάντε: Ή αλλιώς ο… μπροστάρης της Βασίλισσας. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor με ειδίκευση στο marketing από το Deree College, έχει διατελέσει Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Marketing στις Κασσιδόπουλος Α.Β.Ε.Ε., Συγγελίδης Α.Ε., Chrysler – Jeep, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing στην ΑΤΕ Κάρτα Α.Ε. και την Θ. Παπακώστας – Saporiti, Γενικός Διευθυντής στην Malagutti Hellas ενώ διετέλεσε και σύμβουλος Διοίκησης της Βαλέντης – Ψυχογιός Α.Ε. Εργάζεται στην F.G. EUROPE από το 2000.
Φυσικά Αυστραλοί ομογενείς δεν υπάρχουν και σύμφωνα με πληροφορίες μας όλοι αυτοί φέρεται να βρίσκονται μια ανάσα από το να συμφωνήσουν με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη να χρηματοδοτήσουν τη νέα ΚΑΕ ΑΕΚ (προφανώς θα καλύψουν το μετοχικό της κεφάλαιο και το ποσό της εγγυητικής επιστολής στην ΕΕΑ) και να τρέξουν το πρότζεκτ τη νέα σεζόν λαμβάνοντας όλες τις αποφάσεις σχετικά με τη στελέχωση της ομάδας.
Όπως καταλαβαίνετε η ΑΕΚ βαδίζει σε επικίνδυνα χέρια και αν η Βασίλισσα πέσει στα χέρια τους τότε οι κ.κ. Αλεξίου και Ασλανίδης, που όλως περιέργως δεν έπαθαν τίποτα στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής, γλιτώνοντας δια μαγείας τα χαστούκια θα είναι για πάντα υπόλογοι στον κόσμο της ΑΕΚ.
Από την μεριά τους οι Ενωσίτες παρακολουθούν. Μήπως πρέπει να πάρουν επιτέλους την κατάσταση στα χέρια τους;

για την αντιγραφή

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου