Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ





Η έντονη βροχή της περασμένης Παρασκευής είχε σαν (αναμενόμενο) αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα στα πολύπαθα Δυτικά Προάστια

Τα ΜΜΕ έδωσαν μεγάλη έκταση στο θέμα και ιδιαίτερα στον κίνδυνο που διέτρεξαν πελάτες super market της πληγείσας περιοχής, που εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο parking του καταστήματος.

Οι εγκλωβισθέντες τελικά δεν έπαθαν τίποτα, δεν συνέβη το ίδιο όμως με τα αυτοκίνητά τους, που υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Όμως σε κανένα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε το όνομα του super market.

Ενδεικτικά τα δύο παρακάτω ρεπορτάζ από το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

http://www.zougla.gr/webtv/greece/1532287/view

http://www.zougla.gr/webtv/greece/1532286/view?pn=1

Ναι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ναι του πρωτεργάτη της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, που αφού ξέσκισε κόσμο και λαό μέσα από τις "αποκαλυπτικές" εκπομπές του και τα ρεπορτάζ του, ζήτησε σεβασμό από τα ΜΜΕ στην ιδιωτική του ζωή σχετικά με την κρίση που διέρχεται ο γάμος του.

Ελπίζω να ανταμειφθούν άμεσα με πλούσια διαφήμιση όλα τα ΜΜΕ που αποσιώπησαν το όνομα του super market από τους ιδιοκτήτες του.

ΥΓ. Το παραπάνω γεγονός είναι ένα μικρό δείγμα της κατευθυνόμενης και ελεγχόμενης από κάθε είδους οικονομικά κέντρα, ¨δημοσιογραφίας", σε όλους τους τομείς της ζωής.

Κ.Κ.

2 σχόλια: