Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΟΥ ..... Νο 2







Σαμποτάρισες το 2004 από την πρώτη στιγμή, την πιο υγιή προσπάθεια στο χώρο της ΑΕΚ και του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου που ξεκίνησαν ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο Γιώργος Κιντής, ο Νίκος Κούλης ("Για να ασχοληθεί κανείς με την ΑΕΚ ή τρελός είναι ή λαμόγιο").

Μάζεψες όποιο τρωκτικό (που ζούσε απομυζώντας την) απομακρύνθηκε από τη διοίκηση της  ΑΕΚ το 2004 και τα "μετέτρεψες" σε  "μουτζαχεντίν" με στόχο τη φθορά της.
Τα επανέφερες "εν χορδαίς και οργάνοις" το 2013 και τα τοποθέτησες σε διάφορα πόστα για να συνεχισθεί απρόσκοπτα η αργομισθία τους.

"Έκανες;" ( μέσα σε πολλά εισαγωγικά και με πολλά ερωτηματικά η λέξη) το 2008 πρόταση να βάλεις 70 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ, με την οικονομική συμπαράσταση κάποιων φίλων σου που οι περισσότεροι τα επόμενα χρόνια τίμησαν με την παρουσία τους, διάφορα ευαγή ιδρύματα κοινωνικής αποκατάστασης.

Τα ενεργούμενα του συνδεσμιακού χώρου, εισέβαλαν και διέκοψαν το παιχνίδι ΑΕΚ - Πανθρακικός για να διευκολυνθείς στην "άτυπη και δωρεάν είσοδο σου" στα διοικητικά της ΑΕΚ το 2013.

Δυο χρόνια ξεφτίλισες το ιστορικό σωματείο της ΑΕΚ στα νταμάρια της Β΄ και Γ΄ Εθνικής, παραμυθιάζοντας τον κόσμο της ότι με την επιστροφή στη S/L θα γίνει σεισμός.

Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να φτιάξεις (χωρίς να βάλεις ούτε ένα ευρώ) ένα "super duper μπαρμπέρικο" στη Νέα Φιλαδέλφεια  για την υστεροφημία σου.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβεις ότι:

α) η πορεία σου στην ΑΕΚ τα 2 1/2 τελευταία χρόνια, μόνο με τη διοικητική πορεία του "Μπακοδήμου" μπορεί να συγκριθεί

β) ο κόσμος της ΑΕΚ απλά σε ανέχεται

γ) ο κόσμος της ΑΕΚ ποτέ δεν σε αγάπησε και ποτέ δεν θα σε αγαπήσει

τόσο πιο γρήγορα θα κάνεις πράξη τη μόνη υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις στην ΑΕΚ και συνοψίζεται στη φράση.....

"ΠΑΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ"

ΥΓ. Ότι λέξεις ή φράσεις δεν καταλαβαίνεις ρώτα τον Δημάτο ή τον Βάτραχο.


Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου