Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΣ






Το περιοδικό hotdog δημοσιεύει το παρακάτω άρθρο (http://www.koutipandoras.gr/article/154124/sto-hot-doc-poy-kykloforei-savvaidoy-kai-sto-vathos-kokkalis-kai-siopi):

Στο τεύχος 87, το HOT DOC αποκαλύπτει ποια είναι η εταιρία το πρόστιμο της οποίας - ύψους 78 εκατομμυρίων ευρώ - «πάγωσε» με απόφασή της η πρώην γ.γ Δημοσίων Εσόδων.
Η Κατερίνα Σαββαΐδου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία φαίνεται πως δεν «εξυπηρέτησε» μια απλή εταιρία που εμπλέκεται σε σκάνδαλο τοκογλυφίας, αλλά μια εταιρία πίσω από την οποία «κρύβεται» ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Η εταιρία, στην οποία ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν κύριος μέτοχος, έδινε τοκογλυφικά δάνεια σε άλλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του μεγέθους της διαπλοκής στην υπόθεση είναι πως το ρόλο του μεσάζοντα «έπαιξε» πρώην υπουργός Οικονομικών. Η εταιρία μέσω εικονικών τιμολογίων προσπάθησε να εμφανίσει ως νόμιμες συναλλαγές την τοκογλυφία, κάτι το οποίο όμως αποκαλύφτηκε, με τις αρμόδιες Αρχές να επιβάλλουν πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ.
Η ρύθμιση λοιπόν της Σαββαΐδου να «παγώσει» το πρόστιμο δεν είναι παρά μια ρύθμιση υπέρ του Κόκκαλη και των ανθρώπων του και όχι μιας άγνωστης εταιρίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η αποσιώπηση και στο εισαγγελικό πόρισμα της συμμετοχής του ευπρόσωπου κύκλου του Κόκκαλη.

Το συγκεκριμένο άρθρο αναδημοσιεύεται από πολλά sites και εφημερίδες.
Η ιστοσελίδα sdna.gr παρακολούθησε το θέμα από πολύ κοντά και δημοσίευσε τις εξελίξεις του:

α) http://www.sdna.gr/politiko-deltio/ellada/article/129633/kokkalis

Βόμβα: Ο Κόκκαλης πίσω από το πρόστιμο 78 εκατ. που «πάγωσε» η Σαββαϊδου

Βόμβα μεγατόνων από δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι πίσω από το πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ που «πάγωσε» η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, βρίσκεται εταιρία που έχει σχέση με τον Σωκράτη Κόκκαλη!

 Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προβαίνει το περιοδικό Hot Doc. Σύμφωνα με το εν λόγω περιοδικό, πίσω από το πρόστιμο 78 εκατομμυρίων ευρώ, που «πάγωσε» η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου βρίσκεται εταιρία με την οποία έχει σχέση ο Σωκράτης Κόκκαλης! 
Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, το πρόστιμο στην εν λόγω εταιρία προήλθε διότι οι διωκτικές αρχές ανακάλυψαν ότι έδινε τοκογλυφικά δάνεια σε άλλες εταιρίες, εμφανίζοντας εικονικά τιμολόγια στην προσπάθεια της να εμφανίσει ως νόμιμες τις τις συναλλαγές της. 
Η Κατερίνα Σαββαΐδου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας στην υπηρεσία, φέρεται σύμφωνα με το περιοδικό, πως εξυπηρέτησε μία εταιρία στην οποία κύριος μέτοχος (πάντα σύμφωνα με το Hot Doc) είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ τον ρόλο του μεσάζοντα φέρεται ότι έπαιξε πρώην υπουργός Οικονομικών, σε μία υπόθεση που εμφανίζει έντονο το στοιχείο της διαπλοκής.

Έτσι εμπλέκεται ο Κόκκαλης στο «σκάνδαλο» Σαββαΐδου

To περιοδικό Hot Doc αποκαλύπτει πως πίσω από το πρόστιμο 78εκ. ευρώ βρίσκεται εταιρία συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη! Η τοκογλυφία και η σχέση με την πρώην γ.γ. δημόσιων εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου.
Η κα Κατερίνα Σαββαΐδου ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη γιατί σύμφωνα με τους εισαγγελείς, Γιάννη Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου, απέτρεψε την είσπραξη προστίμου 78 εκατομμυρίων ευρώ από την εταιρία που έχει κόψει εικονικά τιμολόγια για να εμφανίσει την τοκογλυφία στην οποία επιδιδόταν ως συναλλαγές.

Ενδιάμεσος ο Ανθόπουλος
,
Η πρώην γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων αμφισβήτησε τα πορίσματα των εφοριακών που αφορούσαν την τοκογλυφία και ζήτησε τον επανέλεγχο της εταιρίας μην υπογράφοντας τις διαδικασίες που θα οδηγούσαν σε καταλογισμό των προστίμων (Διαβάστε εδώ για την άσκηση ποινικής δίωξης).
Από τη δικογραφία προκύπτει πως η εταιρία «ΟΔΔΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» παρουσίαζε αδυναμία πληρωμής των δανείων της αλλά και χρηματοδότησης από τις τράπεζες με αποτέλεσμα να στραφεί στον Γιάννη Ανθόπουλο ώστε να μεσολαβήσει για χρηματοδότηση από την ΑΤΕ.
Ο πρώην υπουργός πρότεινε να υπάρξει μια εικονική συναλλαγή της «ΟΔΔΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με την εταιρία GENNET που θα έδινε τα χρήματα με υψηλούς τόκους.
Επίσης, το εναλλακτικό σχέδιο είχε και την δημιουργία τρίτης εταιρίας που δημιουργήθηκε στο όνομα της 18χρονης κόρης του ζεύγους, Γιώργου Τσακαλίδη – Οδδέτη Πετρίδη με την επωνυμία: «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.»!

Πως γινόταν η τοκογλυφία;

Η GENNET φερόταν να αγοράζει καπνά από την «ΟΔΔΕΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και στη συνέχεια η εταιρία με την οποία έχει σχέση ο Σωκράτης Κόκκαλης τα πουλούσε στις «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» με μεγάλα καπέλα που φαινόταν ως κέρδη μεταπώλησης.
Σε διάστημα τριών χρόνων (2002 ως 2005) η GENNET υπέγραψε 7 συμβάσεις αγοράς καπνών με την παραπάνω διαδικασία και δάνειζε 17,7 εκατομμύρια ευρώ με τόκους από 20-38% μηνιαίως.
Στις 8 Αυγούστου 2005 η GENNET αγόρασε από την «ΟΔΔΕΤΗ ΠΕΤΡΙΔΗ» καπνά με 2 εκατομμύρια ευρώ και στις 10 Αυγούστου τα πούλησε στις «ΚΑΠΝΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.»! με 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Στην ουσία τα πούλησε η μάνα στην κόρη με τον ενδιάμεσο να βγάζει κέρδος μεταπώλησης 400.000 ευρώ!

Η αυτοκαταγγελία

Ολα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, η οικογένεια να μην μπορεί να πληρώσει τους τόκους και έκανε αυτοκαταγγελία αποκαλύπτοντας στην εισαγγελία το ρόλο της GENNET και του Ανθόπουλου.
Η έρευνα έδειξε πως στους λογαριασμούς της οικογένειας Ανθόπουλου είχαν κατατεθεί 1.758.884 ευρώ από την Οδδέτη Πετρίδη.Ο πρώην υπουργός στην απολογία του είπε πως η Οδδέτη του πρόσφερε τα χρήματα για να χτίσει τριώροφη κατοικία στη Βούλα με σκοπό να την φιλοξενεί όταν αυτή θα βρίσκεται στην Αθήνα.
Μετά από ελέγχους, οι φορολογικές αρχές επέβαλαν πρόστιμα 78 εκατομμυρίων ευρώ, αφού πιστοποίησαν όσα κατέθεσε η Πετρίδη, όμως, η πρώην γενική γραμματέας δημόσιων εσόδων  Κατερίνα  Σαββαΐδου είχε άλλη άποψη ζητώντας επανέλεγχο. 

Η εταιρία που ο Κόκκαλης είναι κάτοχος του 54%

Η έρευνα έδειξε πως η GENNET (μετονομάστηκε στις 10 Μαΐου 2014) ήταν η ΝΑΜΑΚΟ Α.Ε. Η εταιρία το 2004 είχε υπογράψει 5 ψευτοσυμβάσεις με την οικογένεια Πετρίδη και σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της εταιρίας ΙΝΤΡΑΜΕΤ ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι κάτοχος του 54% της ΝΑΜΑΚΟ. Οι άλλοι μέτοχοι ήταν οι Κωνσταντίνος Δημητριάδης (15%, συνιδρυτής με τον Κόκκαλη στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ), Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης (15%), Αλέξανδρος Μαρτίνης (8%) και Ιλεάνα Μακρή (8%).
​Δικαστικά η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένο περιστατικό μιας και η εισαγγελική έρευνα για την εταιρία δεν επεκτάθηκε σε έλεγχο των λογαριασμών της για να διαπιστωθεί αν υπήρχε συνεχής τοκογλυφία.

Δεδομένη σχέση εταιρίας Σαββαΐδου με Κόκκαλη

Η ρύθμιση που έκανε η Σαββαΐδου ήταν υπέρ του Κόκκαλη με την πρώην γενική γραμματέα Εσόδων να είναι senior manager στην εταιρία λογισμικού ελέγχου και συμβούλων Price Waterhouse Cooper (PWC), η οποία είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο Luxleaks (βοήθησε τους Ελληνες ολιγάρχες να βγάλουν χρήματα στο Λουξεμβούργο με μεθόδους φοροαποφυγής). Επίσης, η PWC είχε διενεργήσει λογιστικό έλεγχο με εντολή του ΟΤΕ για τις αμαρτωλές συμβάσεις στις οποίες εμπλεκόταν ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Στον έλεγχο, η εταιρία δεν βρήκε καμία ζημιά για το ελληνικό δημόσιο παρότι η SIEMENS είχε παραδεχθεί πως είχε υπερκοστολογίσει τις συμβάσεις. Ετσι είναι δεδομένη η σχέση της εταιρίας που δούλευε η Σαββαΐδου με τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού.


Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στη Σαββαϊδου

Κατηγορούμενη για το κακούργημα της απόπειρας απιστίας στην υπηρεσία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου είναι πλέον η πρώην Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου
Η κα Σαββαΐδου την περασμένη Δευτέρα είχε περάσει το κατώφλι των επίκουρων εισαγγελέων Διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση και Α. Τριανταφύλλλου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη, τότε, για την υπόθεση «παγώματος» φορολογικού προστίμου που είχε επιβληθεί σε εταιρεία ύψους 78 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της πρώην Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων φέρεται απλώς να «πάγωσε» επ' αόριστον το πρόστιμο, καθώς 2,5 χρόνια μετά απ' αυτήν ο επανέλεγχος φέρεται να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην κυρία Σαββαίδου καταλογίζεται ότι ανέσυρε μια ήδη κατατεθείσα αίτηση της εταιρίας από το 2013 και διέταξε επανέλεγχο χωρίς όμως να έχουν προκύψει νέα στοιχεία , όπως ρητά προβλέπει ο νόμος. Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι σχετικές εισηγήσεις που δέχονταν από τα αρμόδια όργανα ήταν αρνητικές.  Σύμφωνα με την κατηγορία, η Κατερίνα Σαββαϊδου αποφασίζοντας τον επανέλεγχο της υπόθεσης «απέβλεπε στη μείωση έως και την εξάλειψη του επιβαλλόμενου πρόστιμου».
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Αύγουστο μέσω ιστοσελίδας  και ενέπλεκε την κυρία Σαββαΐδου στον επανέλεγχο του προστίμου. Μάλιστα, η υπόθεση της συγκεκριμένης εταιρίας έχει παραπεμφεί και στη Δικαιοσύνη ως τοκογλυφία με εμπλεκομενο μάλιστα στην υπόθεση πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.
 
Από την πλευρά της η Κατερίνα Σαββαΐδου  στο υπόμνημα που κατέθεσε στους δυο εισαγγελείς, φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση αναφέροντας   μεταξύ άλλων πως σε ολόκληρη τη θητεία της κινήθηκε με γνώμονα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, την τήρηση της νομιμότητας και τη χρηστή διοίκηση.
Η συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, δεν είναι η μόνη που έχει ανοιχτή στη Δικαιοσύνη η κυρία Σαββαΐδου. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για την υπόθεση της παράτασης κατά ένα χρόνο της καταβολής του 20% επί των διαφημίσεων για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. 
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ...... (ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Κ.)



Διαψεύδει ο Κόκκαλης, μήνυση στον Βαξεβάνη

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, ο Σωκράτης Κόκκαλης διέψευσε δημοσίευμα περιοδικού το οποίο τον φέρει αναμεμιγμένο στην υπόθεση με το πρόστιμο της Gennet και την ΓΓΔΕ Κατερίνα Σαββαϊδου.
Ο κ. Κόκκαλης ανακοινώνει ότι θα προβεί στις δέουσες δικαστικές ενέργειες κατά του εκδότη του περιοδικού και του συντάκτη του άρθρου.

Οπως αναφέρει ο κ. Κόκκαλης: «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή....», καθ' ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ' όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση.
Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, τόσο εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ' επανάληψη όσο και κατά του συντάκτη του ως άνω δημοσιεύματος αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο».
Intracom: Δεν έχουμε καμία σχέση με την Gennet
Την ίδια ώρα ανακοίνωση διάψευσης εξέδωσε και η εταιρεία Intracom μετά από δημοσιεύματα ότι έχουν ή είχαν σχέση με την εταιρεία GENNET.
Σε ανακοίνωσή της η Intracom Holdings τονίζει ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.
Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.
Ως εκ τούτου, τονίζει η Intracom, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ.....ΧΟΧΟΧΟ.....(ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ Κ.Κ.)

Ο Κόκκαλης διαψεύδει το Hot Doc. Μπορεί να διαψεύσει και τα επίσημα έγγραφα της εταιρίας του;

Με ανακοίνωσή του ο Σωκράτης Κόκκαλης διαψεύδει το δημοσίευμα του Hot Doc που κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα, διαψεύδει ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία Gennet και απειλεί ότι θα προβεί σε δικαστικές ενέργειες εναντίον του περιοδικού που αποκάλυψε την υπόθεση.
Στην ανακοίνωση του, ο κ. Κόκκαλης σημειώνει: «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος του περιοδικού HOTDOC της 29/10/2015 με τίτλο «Σαββαΐδου και στο βάθος Κόκκαλης και σιωπή.... καθ' ο μέρος με εμφανίζει προσωπικά αναμεμειγμένο στην «υπόθεση Gennet» και επιχειρεί να τη συσχετίζει και με σημερινά στελέχη του Ομίλου Intracom συνιστά κακόπιστη, ανήθικη και καθ' όλα ανάρμοστη επίθεση στο πρόσωπό μου με καταφανή προσβλητικό και συκοφαντικό χαρακτήρα, καθόσον δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την ως άνω υπόθεση»
Και καταλήγει λέγοντας: «Κατόπιν των ανωτέρω, θα προβώ στις δέουσες δικαστικές ενέργειες, εναντίον του εκδότη του παραπάνω περιοδικού που, περιέργως, ασχολείται μαζί μου κατ' επανάληψη, αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου αναδημοσιεύσει το ως άνω κείμενο».
Δημοσίευμα του Hot Doc με αποδείξεις
Όσα δημοσιεύσαμε αποτελούν επίσημα στοιχεία που περιέχονται σε εξίσου επίσημα έγγραφα. Ειδικότερα, το Φεβρουάριο του 2004 στο ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Intramet, η οποία είναι εταιρία του Κόκκαλη, αναφέρονται όλες οι συνδεδεμένες εταιρίες του Ομίλου.

Εκεί, ξεκάθαρα και επίσημα σημειώνεται ότι η εταιρία NAMAKO ανήκει στον Κόκκαλη κατά 54%, στην οποία συμμετέχουν ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης και ως αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Κλώνης.

Η εταιρία Gennet δεν είναι μια άγνωστη εταιρία, αλλά αποτελεί τη μετεξέλιξη της εταιρίας NAMAKO. Η ΝΑΜΑΚΟ μετονομάστηκε σε Gennet στις 10/5/2004 και διατηρεί ως έδρα γραφεία στη λεωφόρο Μεσογείων 2-4. Στη Gennet εξακολουθεί να είναι πρόεδρος ο κ. Τσουκαλίδης που ενεπλάκη στην υπόθεση τοκογλυφίας.

Ανακοίνωση Intracom
Σε ανακοίνωσή της η Intracom Holdings τονίζει ότι τόσο η εταιρεία όσο και ο Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.
«Η Ιntracom Holdings ανακοίνωσε ότι τόσο η Εταιρεία, όσο και ο κ. Δημήτρης Κλώνης, νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ουδέποτε υπήρξαν μέτοχοι της εταιρείας GENNET Α.Ε.
Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών ο κ. Δημήτρης Κλώνης απηλλάγη ομόφωνα από κάθε ποινική ευθύνη σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.
Ως εκ τούτου, τονίζει η Intracom ΙΝΤΚΑ -1,14%, ουδεμία εμπλοκή υπάρχει σε σχέση με την σε εξέλιξη ποινική διαδικασία» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Το Hot Doc ουδέποτε υποστήριξε ότι ο κ. Κλώνης υπήρξε μέτοχος της εταιρίας, αλλά μέλος του Δ.Σ. αυτής. Μάλιστα, όταν ο κ. Κλώνης προσήλθε στη δικαιοσύνη για την υπόθεση της τοκογλυφίας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ουσιαστική σχέση με τις ψευδοσυμβάσεις, αλλά ότι τις υπέγραφε τυπικά και μόνο.
Διαβάστε τι αναφέρει το Εισαγγελικό πόρισμα της υπόθεσης:

To σημείο που αναφέρεται στον κ. Κλώνη:




ΥΓ. από Κ.Κ.
Ο σύντροφος Καραπαπάς, ο σύντροφος Μαριδάκης που είναι;
Γιατί δεν βροντοφωνάζουν μαζί μας:
"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΣ"
Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου