Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Νο 2





Από το ethnos.gr του Χρ. Γραμματικού :

Ετοιμες οι μελέτες που θέλει ο δήμος


Στα χέρια του δήμου οι επίμαχες μελέτες...
Πανέτοιμες είναι η κυκλοφοριακή και η περιβαλλοντολογική μελέτη από τους Δ. Ανδριόπουλο - Θ. Κυρατσού και εντός των προσεχών ημερών θα σταλούν στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να οριστεί ημερομηνία διεξαγωγής νέου δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν και να ψηφιστούν αντίστοιχα. Μάλιστα, σε αυτό αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι του «Δικεφάλου», όπως συνέβη τις προηγούμενες φορές στις περιπτώσεις των προμελετών και της υπογειοποίησης. «Οι δύο στενοί συνεργάτες του Δ. Μελισσανίδη κινήθηκαν με γοργούς ρυθμούς, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος από την υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος που αρχικά έχει χαραχθεί.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός Σαββατοκύριακου «ψήνεται» συνάντηση Αδαμίδη-Θανόπουλου-Νικολαΐδη για το ζήτημα της Empire. Σύμφωνα με πηγές, στο ραντεβού θα καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στις ελεγκτικές Αρχές. Ο Νικολαΐδης ήταν εκείνος που έκανε την παραγγελία στην Puma, ο Θανόπουλος ξεκίνησε το ζήτημα των επιστροφών και ο Αδαμίδης το υλοποίησε με τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων. Από την άλλη, το τελευταίο διάστημα εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Δ. Μελισσανίδη να είναι δυσαρεστημένος από τους χειρισμούς στελεχών της Ερασιτεχνικής. Μάλιστα κάποιοι προχωρούν περαιτέρω το ζήτημα, κάνοντας λόγο ακόμα και για... ξήλωμα! Τέλος, την προσεχή Δευτέρα (13.30) θα διεξαχθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ.

Και κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες από το metaihmio.blogspot.gr :
1) Πριν ένα μήνα περίπου, ο Χάρης Γρηγορίου απολύθηκε απο την ΠΑΕ ΑΕΚ και αντικαταστάθηκε από άλλο δικηγόρο.
Πλήρωσε τις "πετυχημένες" ενέργειές του, που αφορούσαν την διαδικασία πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα, αν ο Χάρης Οικονομόπουλος επιμείνει στην αγωγή του, να μην πτωχεύσει η ΠΑΕ.
Έτσι ο μόνος ρόλος που του έχει απομείνει, είναι του καραγκιόζη, στα πάρτι της Δέσποινας.

2) Η διαδικασία έλεγχου στην Empire από το ΣΔΟΕ, είναι αρκετά σοβαρή.
Αν συνδυασθεί με ανάλογες ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη, σε άλλο μέτωπο, τα πράγματα θα σκουρύνουν πολύ κύρια για τον κύριο "Μπακοδήμο".

3) Όσον αφορά τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική, ο Κοτσάτος και λοιποί συγγενείς, σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν.
Η αντίθεσή του ( και όχι μόνο του ίδιου), στη σύμβαση που έστειλε ο Πανμέγιστος Ηγέτης στην Ερασιτεχνική, http://metaihmio.blogspot.gr/2013/12/blog-post_12.html απετέλεσε τη θρυαλλίδα των εξελίξεων, που θα φέρουν τον Βαγγέλη Ασλανίδη (μέλος μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο της πετυχημένης διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ υπό τον Αλέξη Κούγια) στο τιμόνι της Ερασιτεχνικής.

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου