Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ





Από το ethnos.gr του Χρ. Γραμματικού :

Σε έναν μήνα οι προτάσεις για την ονοματοδοσία


Μέχρι τέλος Γενάρη αναμένεται η πρόταση της εταιρείας «Sportfive» για την ονοματοδοσία της «Αγια-Σοφιάς».
Συνάμα, κατά πληροφορίες, ξεχωριστά θα πουληθούν οι τέσσερις κεντρικές θύρες (σίγουρα οι παλιές 18 και 3) του σταδίου.
Οι προοπτικές, όπως αυτές φέρονται να έχουν αποτυπωθεί στις διμερείς συζητήσεις, βασίζονται σε δύο άξονες. Ο πρώτος κάνει λόγο για απευθείας συμφωνία «Sportfive»-Μελισσανίδη με ταυτόχρονη εισροή χρημάτων.
Ο δεύτερος θέλει τη «Sportfive» να αναλαμβάνει ρόλο μεσάζοντα στη διαπραγμάτευση. Σε χθεσινή του συνέντευξη στο «Novasports», ο Τρ. Δέλλας, αφού «έβγαλε το καπέλο» στον νέο διοικητικό ηγέτη του συλλόγου λέγοντας ότι «ο Δ. Μελισσανίδης μπορεί να δώσει τα πάντα στην ΑΕΚ και νομίζω ότι το κάνει», αναφέρθηκε στην υλοποίηση του μεγάλου ονείρου. «Στόχος όλων είναι να μπορέσουν να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας που ξεκίνησε φέτος και να φτάσει στο αποκορύφωμα που θα είναι η είσοδος της ΑΕΚ στο δικό της γήπεδο. Το «εγώ» δεν υπάρχει. Υπάρχει το «εμείς» και η ΑΕΚ». Συνάμα, παραδέχτηκε πως «δεν μετάνιωσα που ανέλαβα την ομάδα.
Για να είσαι προπονητής σ' αυτήν θα πρέπει να αντέχεις σε κάθε πίεση και να είσαι εσύ εκείνος που απορροφά όλους τους κραδασμούς ή την κριτική. Φέτος ετοιμάζουμε μια ομάδα από το μηδέν κι αυτό μπορεί να είναι δημιουργικό, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η προσπάθεια που γίνεται καθημερινά στην προπόνηση είναι να μην έρθει καμία ήττα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ή να προεξοφλήσεις πράγματα». Εξάλλου, στην Ερασιτεχνική «τρέχουν» τις διαδικασίες, ώστε η Γ.Σ. που αφορά την απόφαση μεταβίβασης του οικόπεδου στη «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» να διεξαχθεί εντός Γενάρη.
Απ' την άλλη, στο Δ.Σ. της Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η δήμαρχος Ε. Αποστολάκη πρότεινε τη διεξαγωγή «κεκλεισμένων των θυρών» των προσεχών συνεδριάσεων, που θα έχουν «κιτρινόμαυρα» θέματα. Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης ζήτησε τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα ζητήματα κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς», την ίδια στιγμή που το ΣΔΟΕ ξεκίνησε έλεγχο στην Empire.

ΥΓ. από τον Κ.Κ.
Μα τώρα ξεκίνησε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στην Empire?
Τώρα που το παλικάρι έκλεισε το γιαουρτάδικο στη Γλυφάδα?
Ούτε ένα γιαούρτι να μην έχουμε να τους κεράσουμε?

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου