Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΒΑΣΗ




 Από το aek365.com

 Τριβιζάς Μάριος


 Πανηγυρική ΓΣ της Ερασιτεχνικής για την «Αγιά Σοφιά»!


 Να τρέξουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλες τις ενέργειες για την ολοκλήρωση της παραχώρησης της έκτασης της Νέας Φιλαδέλφειας στην «Δικέφαλος 1924» αποφάσισαν οι άνθρωποι του σωματείου -Η επιθυμία του Μελισσανίδη για μαζική παρουσία κόσμου στην ΓΣ

 Να προχωρήσουν άμεσα σε όλα τα απαιτούμενα βήματα ώστε να τρέξει το θέμα της κατασκευής του γηπέδου αποφάσισαν στην σημερινή τους συνεδρίαση τα μέλη του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και ο Αλέξης Αλεξίου ενημέρωσαν λεπτομερώς το ΔΣ για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει έως σήμερα για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», καθώς και για όσες απομένουν (από την πλευρά του σωματείου).
 Το βασικότερο θέμα συζήτησης ήταν η ολοκλήρωση της παραχώρησης της έκτασης της Νέας Φιλαδέλφειας στην «Δικέφαλος 1924», προκειμένου η εταιρία να αποκτήσει και επίσημα το δικαίωμα να προχωρήσει το έργο. Για την υπογραφή της σύμβασης, απαιτείται το κείμενο της συμφωνίας να περάσει από γενική συνέλευση και το ζήτημα που υπάρχει είναι ότι πλέον, έπειτα από την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να γίνονται αυτόματα μέλη της Ερασιτεχνικής όσοι αγοράζουν διαρκείας, τα μέλη του σωματείου ξεπερνούν τις 13.000. Κάτι που δημιουργεί αντικειμενικές δυσκολίες όσον αφορά την διοργάνωση μιας ΓΣ τόσο υψηλού ενδιαφέροντος. Αν και έπεσαν στο τραπέζι αρκετές λύσεις που θα μπορούσαν να προωθηθούν, αυτή που προκρίθηκε (και αποτελεί και επιθυμία του ίδιου του Μελισσανίδη), είναι να διοργανωθεί μια πανηγυρική Γενική Συνέλευση, με την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή του κόσμου. Αυτή αναμένεται να γίνει σε κλειστό γυμναστήριο και είναι πιθανό να συνδυαστεί με κάποιον αγώνα της ομάδας.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις των Κοτσάτου, Αλεξίου με το αφεντικό της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ για τα ζητήματα οργάνωσης αυτής της ΓΣ, ενώ θα μπουν στην τελική ευθεία και οι συζητήσεις για τον καταρτισμό του τελικού κειμένου της σύμβασης που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές. Όσον αφορά το ποσοστό που θα εισπράττει η Ερασιτεχνική, το 15% που αφορά την χρήση του γηπέδου για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα παραχωρηθεί υπέρ της αποπληρωμής του έργου, ενώ για τα υπόλοιπα έσοδα που δικαιούται το σωματείο από την ΠΑΕ (που θα ιδρυθεί) θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τον νόμο.
 Στο σημερινό ΔΣ δεν τέθηκε τελικά επί τάπητος το θέμα των ενεργειών που πρέπει να γίνουν (μεσοπρόθεσμα) από την πλευρά της Ερασιτεχνικής για την ίδρυση των νέων ΠΑΕ και ΚΑΕ, καθώς η συζήτηση για το θέμα του γηπέδου... τράβηξε αρκετά. Ωστόσο, αποφασίστηκε αυτά τα ζητήματα να μπουν στην ατζέντα της επόμενης συνεδρίασης...

 ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Κ. : 

 Εδώ και ένα μήνα, ο Κοτσάτος γύριζε δεξιά και αριστερά και έλεγε, ότι η σύμβαση που  δόθηκε από τον  Πανμέγιστο Ηγέτη στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής ήταν απαράδεκτη.

 1) Το κείμενο της σύμβασης (της απαράδεκτης) είναι το ίδιο κείμενο, πάνω στο οποίο θα γίνουν  συζητήσεις για την οριστικοποίηση της?

 2) Είναι διαφορετικό και το τωρινό κείμενο είναι καλύτερο, από αυτό που είχε δοθεί πριν από ένα μήνα  στο ΔΣ της Ερασιτεχνικής?

 3) Αν το τωρινό κείμενο είναι καλύτερο, πόσο χειρότερο ήταν το προηγούμενο?

 Δεν θα πάρω απαντήσεις αλλά θα ..... επανέλθω!

 Κ.Κ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου