Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

TO BE OR NOT TO BE


Ο Μέγας τιγροπαλάτης, αναρωτιέται ως άλλος Άμλετ : 

" Μα τι θέλουν ? Να σηκωθώ και να φύγω ? " 

 Οπαδοί της ΑΕΚ, αφού καθύβρισαν πρώην παίκτες και προπονητή της ομάδας μας που τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους από την ΑΕΚ, έκριναν σκόπιμο να περάσουν και μια βόλτα από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και με συμπεριφορά μπράβων να στείλουν μήνυμα στον Οικονομόπουλο...
 (Ναι, ναι, ήταν τα ίδια μεταλλαγμένα που το καλοκαίρι ορκιζόντουσαν μπροστά στον καινούργιο Αφέντη τους πως θα " αλλάξουν " ).   

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά που δείχνουν με ξεκάθαρο τρόπο πόσο άρρωστο είναι αυτό το "ερχόμαστε", άρχισαν να κυκλοφορούν και κάποιες φήμες για δεύτερες - λέει - σκέψεις στα μεγάλα πορτοφόλια που σχεδίασαν με την αρωγή του τιγροπαλάτη τον διασυρμό της ΑΕΚ στα νταμάρια για να καθαρίσει από τα βρώμικα χρέη τους. 

 Ότι δεν θα βάλουν όσα λεφτά του υποσχέθηκαν σε εκείνες τις συναντήσεις, όπου ΈΠΡΕΠΕ όλα να φαίνονται αγγελικά πλασμένα. 

Ότι έχουν βάλει -λένε τώρα- κάπως ψηλά τον πήχη στην συμμετοχή του καταπροδομένου ΑΕΚτζή στην Α.Μ.Κ. και ότι με αυτά και με τούτα δεν φτάνουν τα ευρώπουλα για να χτίσουν το νέο τους γήπεδο ( αυτό ντε, από το οποίο προσπαθούν να πετάξουν έξω την ΕΡΑ...).   

Εγώ δεν τα πιστεύω όλα αυτά !!! 

 Είμαι βέβαιος πως ΌΣΑ λεφτά κι αν χρειαστούν θα τα βάλει από την μεγάλη (και άδολη ) τσέπη του ο Μέγας τίγρης για το παλάτι Του ! 

 Μόνο μια συμβουλή θα επιθυμούσε η ταπεινότης μου να του δώσω... 

 Να μην ρωτάει πολλές φορές το ίδιο πράγμα ( π.χ. Μα τι θέλουν ? Να σηκωθώ να φύγω? ) τον καθρέφτη του, στις πρόβες σκληρότητας και τσαμπουκά που πραγματοποιεί . 

 Γιατί στην ιστορία, πολλές φορές παρατηρήθηκε το φαινόμενο να απαντάει ο καθρέφτης και ΠΟΤΈ η απάντηση δεν άρεσε στον θεατρίνο ερωτώντα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου