Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΚΑΙ "ΑΝΑΛΥΕΙ"





Ο τιμών τη δημοσιογραφία καθημερινά, ο έχων σκοπό της ζωής του την καθημερινή ενημέρωση των ΟΡΚ, χτύπησε πάλι με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην έγκυρη ιστοσελίδα aek365.com (ακολουθεί δωρεάν διαφήμιση http://www.aek365.com/a-337790/etairia-me-baria-portofolia-kai-lakh-summetoxh-h-nea-idiokthtria-ths-pae-aek.htm).

Τυχαίο ότι την ίδια μέρα και η ΨΩΡΑ είχε το ίδιο ρεπορτάζ,  το οποίο ξεπατίκωσε ο έγκυρος δημοσιογράφος και το ανάρτησε στην ιστοσελίδα του.

Επειδή δεν έδωσα το 1,30 ευρώ για να αγοράσω την ΨΩΡΑ και επειδή θεωρώ τον καραγκιοζάκο καθηγητή στην παραπληροφόρηση θα ασχοληθώ μαζί του

Πάμε τώρα στο "αποκαλυπτικό" ρεπορτάζ του καραγκιόζη :
α)
"Ενα μοντέλο που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μέχρι σήμερα στην Ελλάδα θα εφαρμοστει στη νέα ΠΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ιδιοκτήτης της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ή μια ομάδα 2-3 επιχειρηματιών αλλά μια μη κερδοσκοπική εταιρία που ήδη είναι στο τελικό στάδιο η σύσταση της. Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο που θα είναι ένα μικρό ποσό θα καλυφθεί από τα πέντε ιδρυτικά μεέλη της ΠΑΕ και εν συνεχεία θα γίνει άμεση αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου και θα αγοράσει τις μετοχές που θα κυκλοφορήσουν η μη κερδοσκοπική εταιρία ώστε να είναι με συντριπτική πλειοψηφία η ιδιοκτήτρια της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ. Eίναι μια ιδέα που επεξεργάστηκαν επί μήνες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι στενοί του συνεργάτες και τελικά προκρίθηκε σαν η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ. Η μη κερδοσκοπική εταιρία που θα φτιαχτεί θα είναι ιδιοκτήτρια της ΑΕΚ και ο σκοπός της εκτός από την απόκτηση των μετοχών μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα είναι στη συνέχεια η έξτρα χρηματοδότηση της ΠΑΕ όποτε αυτή απαιτείται για μεταγραφικές ή άλλου είδους υπερβάσεις. Συγκεκριμένα ο στόχος της νέας υγιούς ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι άλλος από το να μην δημιουργήσει νέα χρέη και να κάνει πρωταθλητισμό βασισμένη σε μεγάλο βαθμό σι ισοσκελισμό εσόδων εξόδων. Επειδή αυτό είναι δύσκολο να γίνει από τις πρώτες σαιζόν στην Α Εθνική, η ιδιοκτήτρια μη κερδοσκοπική εταιρία θα χρηματοδοτήσει όσο χρειάζεται χωρίς να χρεώνει την ομάδα ούτε ευρώ. Εννοείται πως η εταιρία που θα διοικείται από διοικητικό συμβούλιο θα επιλέγει και τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ."

Η "ιδέα που επεξεργάστηκαν επί μήνες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι στενοί του συνεργάτες και τελικά προκρίθηκε σαν η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ", υλοποιείται διότι με αυτόν τον τρόπο, ξεπερνιέται το θέμα της κατοχής των μετοχών του ΟΠΑΠ από τον Καταδικασμένο για Οικονομικό Έγκλημα ή αλλιώς "Άρχοντα Κουροπαλάτη της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας"

Επίσης η συμμετοχή στη μη κερδοσκοπική εταιρία απαλλάσσεται φορολογικά.

Κατάλαβες καραγκιοζάκο;

Καραγκιοζάκο εξήγησε μου επίσης, πως  η χρηματοδότηση της νέας ΠΑΕ που γίνεται μέσω του "μη κερδοσκοπικού σωματείου" δεν θα δημιουργεί χρέη, ενώ αν χρηματοδότηση γίνεται απευθείας στην ΠΑΕ τότε θα δημιουργεί χρέη;

β)
"Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξης οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν στην μην κερδοσκοπική εταιρία θα αποτελούν την πιο δυνατή μετοχική ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα είναι σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν στο χτίσιμο του γηπέδου και όχι μόνο. Οι λεπτομέρειες για το πως θα συμμετάσχει ο κόσμος αναμένεται να γίνουν γνωστές με καμπάνια που θα ξεκινήσει σύντομα η ΑΕΚ ενώ τα βαριά χαρτιά αναμένεται να αποκαλυφθούν σε βάθος χρόνου."

Δηλαδή τα βαριά χαρτιά θα αποκαλυφθούν σε βάθος χρόνου για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός (όπως με την ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924) και έχουμε πάλι τραυματισμούς από το στριμωξίδι.

Και αυτή η δυνατή μετοχική ομάδα που συμμετέχει ήδη στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 πόσα μπικικίνια έχει βάλει και πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα για την ανέγερση του γηπέδου;

γ)
"Ενα άλλο καλό της υπόθεσης είναι πως δεν δεσμεύονται οι μέτοχοι και κυρίως τα μεγάλα πορτοφόλια με την αγορά μετοχών της ΑΕΚ απευθείας στο όνομα τους. Αυτό σημαίνει πως πολύ πιο εύκολα κάποιος μπορεί να χρηματοδοτεί μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρίας με χρήματα μάλιστα που θα εκπίπτουν και φορολογικά γνωρίζοντας πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αποχωρήσει χωρίς ευθύνη ενώ πάντα η βασική ευθύνη απέναντι στον διαχρονικό ιδιοκτήτη της ομάδας, τον κόσμο της, θα είναι πάνω στον Δημήτρη Μελισσανίδη."

Για αυτή τη φράση "γνωρίζοντας πως οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αποχωρήσει χωρίς ευθύνη" απλά σε προσκυνώ!

δ)
"Η μεγάλη διαφορά του μοντέλου αυτού με τις εταιρίες λαϊκής βάσης που κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί χωρίς καμία τύχη για επιτυχία αλλά και με την τελευταία πρόταση του Τάκη Κανελλόπουλου για ΑΕΚ που να ανήκει στον λαό της, αφού βέβαια ο ίδιος και η μετοχική ομάδα του 2004 την είχαν αφήσει στην τύχη της ενώ δεν συζήταγαν κάτι τέτοιο τα καλά χρόνια,"

Καραγκιοζάκο δεν σε πιστεύω! Υπήρχαν και καλά χρόνια όταν ασχολείτο ο Τάκης Κανελλόπουλος με την ΑΕΚ;
Με κάτι τέτοια που σου ξεφεύγουν, δίκαια η Αγγελικούλα σε βάζει σε εμπάργκο κάθε τόσο.
Ενώ εμένα που την έχω στα όπα όπα μου έχει στείλει το καταστατικό με τις υπογραφές εδώ και καιρό.


ΚATAΣTAΤΙKΟ ΣΩMATEΙΟΥ

ΦtΛΩN AΘΛHTΙΚHΣ ENΩΣEΩΣ ΚΩNΣTANΤΙNΟΥΠΟΛEΩΣ

«ΕNΩΣH ΦlΛΩN AEΚ»¨



         Nέα Φιλαδέλφεια,        Mαρτioυ 2014

1.           NΕΣΤOP!ΔHΣ ΚΩΣTAΣ τoυ ΓEΩPΓΙΟΥ

2.           ΠAΠΑΪΩΑNNΟΥ ΔHMHTPHΣ τoυ ΚΩN/NΟΥ

κλπ

ΥΓ. Καραγκιοζάκο δεν τελειώσαμε.....


Κ.Κ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου