Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ






Προς: Τον σύντροφο βουλευτή Δημήτρη Στρατούλη
     
Κοινοποίηση : 
α) Τον σύντροφο Αλέξη διαμέσου του συντρόφου 
Αλέκου Φλαμπουράρη (αυτός δεν κάνει τα κονέ;)
β) Τον σύντροφο βουλευτή Γιώργο Πάντζα
Σύντροφε Μήτσο,

Να μου επιτρέψεις τον ενικό και την οικειότητα, αλλά σε θεωρώ έναν δικό μου άνθρωπο.

Είμαι ένας αγνός αγωνιστής της αριστεράς και μπορεί να μην γνωριζόμαστε, αλλά εγώ  παρακολουθώ τη δράση σου και τους αγώνες σου, όπως και όσα λες και γράφεις χρόνια τώρα.
Σε παρακολουθώ από την εποχή που ήσουν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΤΕ.
Τότε που έδινες καθημερινό αγώνα για να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας του ΟΤΕ και για τον εκσυγχρονισμό του ΟΤΕ.
Τον δημόσιο χαρακτήρα του ΟΤΕ, δεν κατάφερες να τον κρατήσεις (τι να κάνεις και εσύ ένας άνθρωπος είσαι!)
Τον εκσυγχρονισμό του όμως τον πέτυχες με τη βοήθεια του συντρόφου Σωκράτη.

Τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα τον αγώνα που δίνεις για να φτιάξει γηπεδάρα ο Τίγρης για την ΑΕΚΑΡΑ μας (ΑΕΚΑΡΑ είμαι και εγώ). 
Διάβασα και την ιστορική ομιλία σου στη Βουλή σχετικά με το θέμα αυτό!
Και εκεί που διάβαζα το κομμάτι της ομιλίας σου που έλεγες, να ζμπρώξουμε λίγο το γήπεδο προς τα πίσω (6 μόνο στρεμματάκια), προς το άλσος, για να χωρέσει καλύτερα ρε γαμώτο και αυτά τα 6 στρεμματάκια να αναλάβει μετά ο Τίγρης να τα φυτέψει με δέντρα αλλού, μου ήρθε η ιδέα.

Καιρό τώρα ήθελα να ανοίξω ένα κυριλέ μαγαζί, αλλά δεν έβρισκα χώρο. 
Η ιδέα που μου ήρθε ήταν να το ανοίξω στον Εθνικό Κήπο.
Θα χρειαστώ 2 στρεμματάκια και εγώ σύντροφε Μήτσο, αναλαμβάνω να φυτέψω 4 στεμματάκια αλλού, όπου είναι πιο απαραίτητο για την πατρίδα.

Πως δηλαδή ο Βωβός έκανε μεταφορά του συντελεστή δόμησης και έκτισε όλα αυτά τα ωραία και ψηλά κτίρια στην Κηφισίας!
Βέβαια ο Βωβός θα έφτιαχνε και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και εμείς αντιδράσαμε τότε, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν (πριν αναλάβει τα κονέ ο Αλέκος Φλαμπουράρης).

Έτσι χάρις στην καταπληκτική σου πρόταση πρέπει να νομοθετήσουμε άμεσα "τη μεταφορά του συντελεστή δάσους" και "τη μεταφορά του συντελεστή αναδάσωσης".

Επίσης δεσμεύομαι μόλις κλείσει η δουλειά στον Εθνικό Κήπο να ταΐζω τις πάπιες, τις νεροχελώνες, το γαϊδουράκι και τις κατσίκες.

Άσε που μόλις λειτουργήσω το μαγαζί, θα αναβαθμιστεί όλος ο Εθνικός Κήπος και θα την κοπανήσουν όλοι αυτοί που μαζεύονται τη νύκτα πίσω από τους θάμνους και τα δέντρα (καταλαβαίνεις τι εννοώ!)

Ελπίζω να μην έχει αντιρρήσεις ο Κάρολος, αλλά και αν έχει θα περιμένω μέχρι τον Φλεβάρη του 2015 που θα εκλέξουμε δικό μας Πρόεδρο!

Σε παρακαλώ την επιστολή μου να τη δώσεις και στον σύντροφο Αλέξη διαμέσου του συντρόφου 
Αλέκου Φλαμπουράρη (αυτός δεν κάνει τα κονέ;) και στον έτερο αγωνιστή της Αριστεράς Γιώργο Πάντζα, 

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε στην υλοποίηση της ιδέας σου (μου), (μας)!.


Αναμένω με αγωνία την απάντηση, και τις σχετικές ενέργειες για την άμεση νομοθετική ρύθμιση "της μεταφοράς του συντελεστή δάσους" και "της μεταφοράς του συντελεστή αναδάσωσης".

ΥΓ. Χαιρετισμούς στον Τίγρη (μια και πλέον τον βλέπεις συχνά)

Συντροφικά και αγωνιστικά

Κ.Κ.

4 σχόλια:

  1. Από κάτι νούμερα σαν και σένα μένει ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση. Μόλις καταλάβει ο Τσίπρας πως δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ σας, αφού πήγε μόνος του το κόμμα από το 3 στο 26 θα πάει στο 45% και θα κυβερνήσει αυτοδύναμος. Κι όποιος δεν γουστάρει πίσω στη συνιστόσα του και στο 0%. Αντε νούμερα, αρνητές των πάντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε. Με τη βοήθεια από κάτι"νούμερα" σαν και μένα έφθασε ο Τσίπρας στο 26%. Αν θέλει μπορεί να συνεχίσει με κάτι τύπους σαν τον Φλαμπουράρη (αυτός δεν κάνει τα κονέ?) και θα δούμε αν θα ανέβει ή θα κατέβει εκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι αγόρι μου. Ο Τσίπρας έφτασε μόνος του, όπως σου το λέω, στο 26%. Απλά δεν το έχει καταλάβει ακόμη. Μόλις το καταλάβει ή θα λέτε "ναί σε όλα" και η Ελλάδα θα έχει αριστερή κυβέρνηση ή θα έχει αριστερή κυβέρνηση και κάτι κολλημένοι στα όρια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάτι οικολόγοι του κώλου θα είσαστε στις συνιστόσες σας με καμιά 100 νουμερα σαν κι αυτούς που μαζεύτηκαν να σώσουν και καλά το δάσος από την ΑΕΚ και έτρεχαν σαν κοτούλες μόλις είδαν τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα ανώνυμε. Ήμουν έτοιμος να σου απαντήσω σοβαρά αλλά μόλις πρόσεξα τη φράση σου "σαν κι αυτούς που μαζεύτηκαν να σώσουν και καλά το δάσος από την ΑΕΚ και έτρεχαν σαν κοτούλες μόλις είδαν τα παιδιά" είπα άστο δεν έχει νόημα. Συζήτηση για το ποιος είναι"κότα" αλλού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή