Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΑ "ΑΥΤΟΝ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ?





Ένας φίλος μου έστειλε τα παρακάτω αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις της original και το (κατ΄ εντολή) άρθρο του καραγκιοζάκου Κετσετζόγλου με το εξής σχόλιο :

"Θα τον φάει ζωντανό τον τίγρη και θα φτύσει και τα κόκαλα..."

Πρώτη ανακοίνωση Original http://www.original21.com.gr/?p=551

Όσον αφορά άλλες δραστηριότητες, βλέψεις, σχέδια, δουλειές διαφόρων μεγαλοεπιχειρηματιών ανά την επικράτεια (άρθρο 82), φυσικά και είμαστε κάθετα αντίθετοι, αρνητικοί και ενίοτε στο πλευρό όσων αντιστέκονται σε τέτοιες βλέψεις. Επίσης θεωρούμε τον οποιονδήποτε συσχετισμό του άρθρου 81(που αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚΑΡΑΣ μας στην Νέα Φιλαδέλφεια) με το άρθρο 82 (που αφορά επιχειρηματικά σχέδια και ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας ανά την επικράτεια από οποιονδήποτε) βρώμικο, ύπουλο και καθοδηγούμενο…


Κετσετζόγλου http://aek365.com/sfinaki.php?id=1376
@ Το άρθρο 81 είναι αυτό που δίνει δικαίωμα στην ΑΕΚ να χτίσει το γήπεδο της με λιγότερα από τρία στρέμματα επιπλέον από αυτά που είχε, από τα οποία κτίσμα θα είναι περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα. Εκεί μέσα ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ το οικόπεδο στο οποίο θα χτιστεί το γήπεδο. Είναι 29 στρέμματα και 121 τ.μ. Τα επιπλέον 22 ή 26 ή 1006 στρέμματα που δήθεν θα πάρει η ΑΕΚ ή μάλλον ο Μελισσανίδης, που τους αρέσει περισσότερο για να έχει δράκο το παραμύθι, υπάρχουν μόνο στην προπαγάνδα κάποιων οικοταλιμπάν της Φιλαδέλφειας και άλλων περιοχών. Το αν γίνονται πιστευτοί οι οικοταλιμπάν και σε κάποιους Ενωσίτες είναι θέμα πληροφόρησης, κυρίως, κατά την άποψη μου που δεν υπήρχε όσο θα έπρεπε ίσως επειδή είναι τόσο γελοία τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Τα στρέμματα της ΑΕΚ λοιπόν είναι ΑΥΤΑ. 29 στρέμματα και 121 τ.μ. Ούτε πόντος παραπάνω. Είναι αυτά που είχε από το 1926 και επίσημα από το 1930, όταν δεν υπήρχε άλσος δίπλα όπως φαίνεται στην φωτογραφία, μαζί με τα κάτω από 3 που δίδονται τώρα για να μπορεί να είναι λειτουργικό το γήπεδο και να μην είναι ακριβώς δίπλα από τα σπίτια. Για να έπαιρνε, αν έπαιρνε, η ΑΕΚ και πόντο παραπάνω θα έπρεπε ή θα πρέπει να γίνει στο μέλλον νέος νόμος. Που και πάλι δεν θα μπορούσε να γίνει, γιατί δεν θα ήταν για αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά λέμε τώρα. Στο άρθρο 81 επίσης αναφέρεται ρητά ότι δεν μπορεί να γίνει στον χώρο της ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ. Το λέει το 81. Έτσι καταρρίπτεται και το γελοίο επιχείρημα πως ο Μελισσανίδης θα φτιάξει Mall στο άλσος. Λες και ένας επιχειρηματίας σαν τον Μελισσανίδη θα είχε ανάγκη ένα εμπορικό κέντρο μέσα σε δάσος που θα ξεσήκωνε όλη την Ελλάδα εναντίον του για να... κονομήσει. Αστειότητες. Επίσης αναφέρεται ρητά στο 81 και το ότι θα πλουτίσει το άλσος από χιλιάδες δέντρα (2.112 δέντρα και 1.000 θάμνους) που θα φυτεύσει η ΑΕΚ. Επίσης για να φανεί η γελοιότητα των επιχειρημάτων που οι γραφικοί οικοταλιμπάν χρησιμοποιούν να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο. Το άρθρο 81 αναφέρει πως για να φτιάξει η ΑΕΚ το μουσείο της Προσφυγιάς και τα ελάχιστα ΔΙΚΑ ΤΗΣ καταστήματα μπορεί να χρησιμοποιήσει συντελεστή εώς και 15% του ανώτερου της περιοχής που ορίζεται στο 1,2. Από αυτό το 1,2 λοιπόν η ΑΕΚ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το 0,18! Οσο φτάνει δηλαδή για το μουσείο, για το κουρείο, το χαμάμ, την μπουτίκ κτλ. Αυτό λοιπόν το πήραν και το διαστρέβλωσαν αυτοί που κοροϊδεύουν τον κόσμο και λένε πως ο νόμος δίνει στην ΑΕΚ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 15% συντελεστή! Δηλαδή ότι θα έχει ειδικά η ΑΕΚ 1,38 συντελεστή για να χτίσει... εμπορικά κέντρα όπως λέει το παραμυθάκι τους. ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. Αυτοί είναι και αυτά είναι τα επιχειρήματα τους αδέρφια μου.
 @ Πάμε στο 82. Εκεί έχει γίνει μια παρεξήγηση για την οποία έχουν ευθύνη και κάποιοι που έχουν γράψει με καλή πρόθεση απέναντι στην ΑΕΚ πως η ΑΕΚ δεν χρειάζεται κανένα 82 αφού έχει το 81. Τα ίδια έλεγε και ο... Γρανίτσας το 2003. Το άρθρο 82 δεν είναι φωτογραφικό για την ΑΕΚ. Το άρθρο 82, που προστίθεται σε ήδη ισχύοντα νόμο του 1979, που ορίζει μεταξύ άλλων τα της μετατροπή χρήσεων γης σε δασικές εκτάσεις, αναφέρει πως μπορεί να δοθεί μέρος άλσους για επέκταση αθλητικών εγκαταστάσεων!  Επαναλαμβάνω ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Παντού, σε όλη την Ελλάδα εκτός από τους Δημους Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Είναι το άρθρο που κάνει ΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ και ισχυρό απέναντι στο ΣΤΕ το άρθρο 81. Χωρίς το άρθρο 82, το άρθρο 81 θα μπορούσε να το προσβάλει στο ΣΤΕ ακόμη και... ένας απλός οπαδός του Ολυμπιακού, χωρίς καν δικηγόρο. Και αυτό το ξέρουν καλά οι... οικοταλιμπάν. Και για αυτό θέλουν να μην περάσει στο 82 ώστε να πάνε στο ΣΤΕ και χωρις καν... δικηγόρο να καταστρεψουν μία για πάντα το ονειρο της ΑΕΚ για γήπεδο. Και έτσι προσπάθησαν μέσω της προπαγάνδας τους και επηρέασαν και οπαδούς της ΑΕΚ. Με ΨΕΜΜΑΤΑ.

Δεύτερη ανακοίνωση Original http://www.original21.com.gr/?cat=4

Και κάπου εκεί εμφανίζεται ένας «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» δήμαρχος και με δηλώσεις του στρέφεται εναντίον αυτού του ονείρου. (γιατί άραγε;) Το ρόλο του «δυναμικού κομματιού» αυτής της αντίδρασης ανέλαβε το στέκι ΣΤΡΟΥΓΚΑ και η εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ που τεχνηέντως (ξανά γιατί άραγε;) συνέδεσαν το ρυθμιστικό που μιλάει για όλη την Ελλάδα (άρθρο 82) με το γήπεδο της ΑΕΚ (άρθρο 81). Άρθρα που ΞΕΚΑΘΑΡΑ μεταξύ τους ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ !

Στης 29 Μαΐου 2014 λοιπόν, πολίτες συγκεντρώνονται στο πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας να συζητήσουν για το ρυθμιστικό και για το γήπεδο της ΑΕΚ. Σαν ORIGINAL λοιπόν βρεθήκαμε εκεί και ξεκαθαρίσαμε στους παρευρισκόμενους (γύρω στους 30) την πάγια θέση μας υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ (άρθρο 81). Συνομιλήσαμε μαζί τους για πολύ ώρα προσπαθώντας να τους δώσουμε να καταλάβουν το αυτονόητο : ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Είμαστε εναντίον του άρθρου 82 και όσων αυτό περιέχει.

για την αντιγραφή 

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου