Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ


















Οι μεγάλες δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται επιφανή πρόσωπα και πολύ περισσότερο ισχυροί οικονομικοί παράγοντες βαλτώνουν έχουν συνήθως μία κατάληξη.

Να συγκαλύψουν και όχι να αποκαλύψουν γεγονότα, πρόσωπα, καταστάσεις.

Η κοινωνία παρακολουθεί περίπου αδιάφορα μιας και είναι πεπεισμένη ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Εξαίρεση απετέλεσε η καταδίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά αυτό είναι εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Δεν είναι του παρόντος να αναλυθεί γιατί η υπόθεση του του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε τη συγκεκριμένη κατάληξη.

Πάμε όμως στα νεώτερα του Noor 1.

Όχι γιατί πιστεύουμε ότι θα βγει κάτι αλλά γιατί η αναταραχή που δημιουργεί η αναμόχλευση της υπόθεσης στο χοντρό αγόρι, μας χαροποιεί.

Επίσης γνωρίζοντας τη ¨δημοσιογραφική" διαδρομή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου καταλαβαίνουμε ότι κάποιος/οι θέλουν να δημιουργήσουν και πάλι προβλήματα στο χοντρό αγόρι.

Και οι "ακριβές" δημοσιογραφικές πένες πάντα πετυχαίνουν τον στόχο τους.

1) Από το zougla.gr (http://www.zougla.gr/greece/article/periergi-metagogi-vasikou-katigoroumenou-stin-ipo8esi-nor-1-apo-tis-filakes-tou-avlona)


«Περίεργη» μεταγωγή βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση «Noor 1» από τις φυλακές του Αυλώνα

Ερωτήματα προκαλεί η ξαφνική μεταγωγή του 42χρονου εφοπλιστή Ευθύμιου Γιαννουσάκη, εμπλεκομένου στην υπόθεση του «Noor 1», από τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα στις φυλακές Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς στον εφοπλιστή επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη και οκτώ χρόνια, καθώς και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Ο 42χρονος έχει καταδικαστεί για βαρύτατα αδικήματα, που αφορούν σε κατηγορίες για ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης (χωρίς την επιβαρυντική περίσταση της διεύθυνσης), αλλά και για τα κακουργήματα του νόμου περί ναρκωτικών (μεταφορά, αποθήκευση, κατοχή ουσιών κ.ά.).

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος μέχρι πρότινος έχει δώσει σειρά καταθέσεων με νέα στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης «Noor 1».


2) Από το zougla.gr (http://www.zougla.gr/greece/article/arxizoun-i-apokalipsis-o-isovitis-ef8imios-gianousakis-mila-ston-maki-triantafilopoulo-gia-tis-piso-selides-tis-ipo8esis-nor-1)


Αρχίζουν οι αποκαλύψεις: Ο ισοβίτης Ευθύμιος Γιαννουσάκης μιλά στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τις «πίσω σελίδες» της υπόθεσης NOOR 1

Το video που θα δείτε είναι μία πρόγευση. Ο ισοβίτης Ευθύμιος Γιαννουσάκης συνομιλεί με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την υπόθεση του NOOR 1.

Από την Τρίτη που μας έρχεται αρχίζει η σειρά τον αποκαλύψεων . Πρόσωπα ,καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από την δημοσιογραφική έρευνα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Η έρευνα αφορά τις «πίσω σελίδες» τις υπόθεσης. Για πράγματα που πολλοί δεν επιθυμούν να ακουστούν, για πρόσωπα που πολλοί δεν πιστεύουν ότι είναι αναμεμιγμένα και για διασυνδέσεις που πολλοί θα ήθελαν να μην αποκαλυφθούν ποτέ. Συνέχεια επί του Διαδικτύου και της οθόνης.



Αιφνιδιάστηκαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση NOOR 1


Δεν πρόλαβε να αναρτηθεί στο διαδίκτυο από το Zougla.gr η προαναγγελία της δημοσίευσης αποκαλύψεων για την υπόθεση NOOR 1 και άρχισε ο πανικός.

Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, καταδικασμένος σε ισόβια ως ένας εκ των πρωταγωνιστών στην υπόθεση, είτε διότι απειλείται, είτε διότι εκβιάζεται ή μπορεί και για τα δύο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι στιγμής, προσπάθησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής να εμποδίσει την δημοσιοποίηση των αποκαλύψεων στις οποίες ο ίδιος πρωταγωνιστεί και ο ίδιος τις καταθέτει επωνύμως και δια ζώσης στον δημοσιογράφο.

Ισχυρίζεται δε ότι εκβιάζεται από την Κυβέρνηση και για τον λόγο αυτόν έχει προβεί στις αποκαλύψεις.

Είναι προφανές πώς κάτι τρέχει ή μάλλον πώς ένας αριθμός εμπλεκομένων ήδη έχει κινητοποιηθεί πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις. Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης δε όπως ισχυρίζεται, έχει παραχωρήσει συνέντευξη σε εφημερίδα του Σαββατοκύριακου. Οποία ταχύτης ή μάλλον αιφνιδιαστική επιτάχυνση.

Κάποιοι προφανώς δεν επιθυμούν να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους στην υπόθεση NOOR 1 και η εμπλοκή τους σε ζητήματα ναρκωτικών. Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια κινητοποίηση.

Και κάτι ακόμη προς αποφυγή νέου αιφνιδιασμού. H Zougla προτίθεται να φιλοξενήσει τις απόψεις και των δύο πλευρών. Για να εξηγούμεθα. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά κατά την οποία, ενδεχομένως, οι καταγγέλλοντες να καταλήξουν σε κατηγορούμενους και οι κατηγορούμενοι σε καταγγέλλοντες.

K.K. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου