Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΔΙΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ Νο 2






Από το aek-live.gr του Παναγιώτη Αλιατά :

(http://www.aek-live.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82/)

Επιτέλους… Σπάστε τη σιωπή σας!

Χωρίς παρελθόν δεν χτίζεται το μέλλον. Όταν αποφασίζεις να ξεκολλήσεις από τον πάτο του βαρελιού, το κάνεις κρατώντας τις αξίες σου.
Τα χέρια που σηκώνεις ψιλά στο γήπεδο, πρέπει να είναι χέρια που θα αγκαλιάσουν την ΑΕΚ. Τότε θα νοιώσεις πως η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα μία ομάδα. Μπορείς να αναγεννήσεις την ΑΕΚ αρκεί να ξέρεις ότι χρόνος δεν υπάρχει. Χρόνος είσαι εσύ, ο γίγαντας λαός, εσύ τον φτιάχνεις τον χρόνο, μόνο εσύ μπορείς να φτιάξεις και την ΑΕΚ. Μόνο εσύ γίγαντα λαέ μπορείς να φτιάξεις τον χρόνο, την ΑΕΚ και την ζωή σου. Απευθύνομαι μόνο στους οπαδούς της ΑΕΚ που θέλουν να σκεφτούν. Έτσι κι αλλιώς μόνο αυτοί μπορούν να με καταλάβουν. Οι σκεπτόμενοι οπαδοί είναι η μόνη μας ελπίδα σήμερα. Χωρίς διάθεση για σκέψη και με τους μηχανισμούς προπαγάνδας που δραστηριοποιούνται εντός της ΑΕΚ, καμία αλλαγή προς το καλύτερο δεν πρόκειται να γίνει. Τίποτα δεν έρχεται, αν ο λαός δεν πάρει την απόφαση να έρθει… στο προσκήνιο!
Ισχύει για όλους τους οπαδούς όμως εμείς είμαστε ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε ένα βήμα μπροστά, είναι κρίσιμο να παρακολουθούμε τη συγκέντρωση του χρήματος που βγαίνει από τη δική μας τσέπη και πάει στα ταμεία των λεγόμενων επενδυτών. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν φύγουν από τη μέση οι κηφήνες, ΟΧΙ μόνο αυτοί που δρουν εκτός ΑΕΚ αλλά και οι δικοί μας Κηφήνες. Κυρίαρχοι δεν είναι οι στόχοι της εταιρείας, αλλά οι ανάγκες του σωματίου.
Υ.Γ. Το παρακάτω σχόλιο είναι ενός οπαδού του ΠΑΟΚ στο facebook. Η ομοιότητα των καταστάσεων αποδεικνύει ότι οι μέθοδοι της εξουσίας του ποδοσφαίρου είναι παντού ίδιες. Ένα δεύτερο που θα ήθελα να πω είναι ότι άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι παίζεται υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.
«Και τώρα κυρίες και κύριοι η καραμέλα αν δεν ήταν ο Ιβάν θα είμασταν χειρότερα από τον Ρούλη για αυτό λαέ θα σκύβεις το κεφάλι. Για να σκύβετε τα κεφάλια σας και να λέτε ντα σε όλα βγήκε από τα αρδακια αυτή η φράση. Εσείς που την βγάλατε αν κάποια στίγμα φύγει ο Ιβάν που θα συμβεί βεβαίως – βεβαίως και δεν έχουν πληρωθεί τα χρέη μας καλό θα’ ναι εκτός από ομάδα να αλλάξετε και πόλη. Άντε μελιτζάνες!»
Εξαιρετικός ο φίλος μου ο ΠΑΟΚτζής! Εκείνο που επιβάλλεται είναι… όλοι εσείς, ξέρετε ποιοι. Σε όλες τις ομάδες, να σπάσετε επιτέλους τη σιωπή σας!

Παναγιώτης Αλιατάς

για την αντιγραφή

Κ.Κ.




 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου