Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ





Σήμερα δημοσιεύεται στο site protothema.gr ( δωρεάν διαφήμιση http://www.protothema.gr/politics/article/381508/ti-deihnoun-oi-dimoskopiseis-tou-teleutaiou-24orou/) η παρακάτω δημοσκόπηση:

Alco για το protothema.gr


Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,2% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 20,8%, η οποία παρουσιάζει απώλειες της τάξης του 1,2% από την αντίστοιχη έρευνα της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται καθαρά η Χρυσή Αυγή που παρουσιάζει ανοδικές τάσεις και φθάνει στο 7,7% και το πιθανό είναι ότι θα καταλήξει με διψήφιο ποσοστό στα αποτελέσματα της Κυριακής. Στην τέταρτη θέση υπάρχει σκληρός διαγκωνισμός ανάμεσα στο Ποτάμι που βρίσκεται στο 5,8% και την Ελιά που φθάνει στο 5,3%. Έπεται το ΚΚΕ που σταθεροποιείται στο 4,8%, ενώ σε καθοδική φάση κινούνται οι ΑΝΕΛ που υποχωρούν στο 3,3%, καθώς και η ΔΗΜΑΡ που συγκεντρώνει 1,8% και βρίσκεται κάτω από τον πήχη του 3% για την εκλογή ευρωβουλευτή.


Την τελευταία μέρα που μπορούν να δημοσιευθούν δημοσκοπήσεις, ο ΑΡΔ Θέμος Αναστασιάδης μαϊμούδεψε στην δημοσκόπηση της ALCO τουλάχιστον:

α) την διαφορά μεταξύ  ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
β) το ποσοστό της ΕΛΙΑΣ.

Η πραγματική διαφορά (στα πραγματικά αποτελέσματα της δημοσκόπηση της ALCO) μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ είναι 3,9 % και το ποσοστό της ΕΛΙΑΣ 4,2%.

Τα λεξικά στο λήμμα "ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ", για την καλύτερη κατανόηση του, χρησιμοποιούν ως παράδειγμα το όνομα "ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ".

ΥΓ. Δεν είναι άμοιρη ευθυνών η ALCO που συναίνεσε στην αλλοίωση των αποτελεσμάτων.

Κ.Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου