Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΔΙΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ






Από την "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ" η παρακάτω ανακοίνωση :
(http://www.filoiaek.gr/index.php/anakoinoseis/112-mas-diegrapsan-leei)



‘‘ ΜΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ…. ΛΕΕΙ ‘‘
Την επαύριο της Εθνικής Παλιγγενεσίας συνεδρίασαν λέει ‘‘ οι Γραμματείς και Φαρισαίοι ‘‘ του Δ.Σ της Ερασιτεχνικής!!! Ενενήντα χρόνια μετά την ίδρυση…. Aπόφαση πήραν ‘‘ οι Πραίτορες ‘‘ του καθεστώτος ‘‘ σαν έτοιμοι από καιρό, σαν θαρραλέοι ‘‘.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ. Χωρίς ελαφρυντικά, ούτε πρότερο έντιμο βίο. Έτσι για ‘‘ τα μάτια του κόσμου ‘‘. Στο έκτακτο Στρατοδικείο, Επίτροπος και Υπέρμαχος ήταν ο Ασλανίδης. Την απόφαση ‘‘ έδεσαν ‘‘ οι νομικοί Αλεξίου και Κατσαδήμας!!!! Παρόντες ήσαν 11. Στους 9 ανήκει η τιμή…. της απόφασης!! Οι Γεωργαντζόγλου και Βάσσιος είπαν ΟΧΙ! Από την δίκη του Κολοκοτρώνη όλοι γνωρίζουμε τον Τερτσέτη και τον Πολυζωίδη. Τους άλλους, τους ‘‘ ξέρασε ‘‘ η Ιστορία. Τόση επιμέλεια, ταχύτητα, αποφασηστικότητα στοχοπροσήλωση, αποτελεσματικότητα που την έκρυβαν τόσο καιρό!!! Άραγε τι τους τρόμαξε??? Έτσι αυτοικανοποιήθηκε και ‘‘ ο ψυχίατρος της Παράγκας του 365’‘ Κετσετζόγλου που έγραφε χωρίς τσίπα την 15-3-2014 στην Ώρα:
‘‘ -- Καθόλου σοβαρό δεν ήταν το θέμα των πρώην τηλεμαιντανών που σε τίποτα δεν απειλούν την ΑΕΚ και το γήπεδο της. Το μόνο θετικό από την υπέρμετρη δημοσιότητα που πήραν είναι ότι τουλάχιστον δρομολογήθηκε η διαγραφή τους από το μητρώο μελών της ΑΕΚ. Έτσι μετά τις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ θα γλυτώσουμε από την παρουσία τους και στις Γενικές Συνελεύσεις της Ερασιτεχνικής ‘‘!!!
‘‘ Θέλει η π.. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ‘‘ θα έλεγε ο λαός μας.
‘‘ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΧΗΣ … ‘‘
Εμείς οι έξι – οι εξής πέντε – και όσοι την απαρτίζουμε 21 τον αριθμό δηλώνουμε δημόσια την ΕΝΟΧΗ ΜΑΣ…. Εδώ και κάτι χρόνια συστήσαμε ‘‘ εγκληματική οργάνωση ‘‘ με την επωνυμία:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ.
Το σύνθημα μας ήταν και είναι:
‘‘ Η ΑΕΚ μας Ενώνει. Η Αλήθεια μας Δυναμώνει ‘‘ Έκτοτε δεν υπάρχει ‘‘ πέτρα που να σηκώσεις ‘‘ και να μη μας βρείς αποκάτω!! Από την πρώτη στιγμή η εφιαλτική, προδοτική, ύπουλη, υπονομευτική, δράση μας, επεκτάθηκε σε όλα τα επίπεδα και τους αρμούς της ΑΕΚ!!!! Σαν γνήσιοι ‘‘τυφλοπόντικες, κατάσκοποι και παράνομα μέλη της θύρας 7 ‘‘ όπως έγραφε η Ώρα, είμαστε ΠΑΝΤΟΥ. Όταν ΟΛΟΙ πάλευαν….. για να σωθεί η ΑΕΚ, συνεξηγιόντουσαν ‘‘πέρα – πάνω – κάτω από το τραπέζι ‘‘….. Εμείς διαπράξαμε τα παρακάτω ανόσια πράγματα!!
-Δηλώσαμε πίστη στην ‘‘ κλίκα ‘‘ του 2004. Με λόγια και με πράξεις είπαμε ΝΑΙ στη χωματερή των Λιοσίων. Εμείς οι Πειρατές και μπροστά ο Β. Καπετανόπουλος με τον Α. Ανατολιωτάκη
-Υμνήσαμε τους Νοτιάδες - Παπάδες και λοιπούς της ΜORGAN.S και της συναγωγής του City με ότι μέσο διαθέταμε….. Δεν ενημερώσαμε ενώ γνωρίζαμε ότι: Την οκταετία 2004 – 2012 μπήκαν στα ταμεία της ομάδας ,κάθε χρόνο 30 εκ ευρό. Συνολικά 240 εκ ευρό !!! Το κρύψαμε!
– Ψηφίσαμε τον Μόραλη για πρόεδρο της Ligas. Βλέπε Δημητρέλο. Παλιότερα για πρόεδρο της Ε.Π.Ο. τον Μητρόπουλο. Βλέπε Ν. Στράτος!!!! Το κρύψαμε! Ενώ η Ώρα και ο ‘‘ 365 ‘‘ το είχαν πρώτη είδηση…..
- Χρησιμοποιήσαμε, απομυζήσαμε και τέλος διώξαμε κακήν - κακώς τον Θ.Μαύρο, αφού του φορτώσαμε διάφορα αμαρτήματα.
– Στηρίξαμε, καλύψαμε και προωθήσαμε τον Βίντιαδη, τον Χάρις κλπ.
– Στηρίξαμε τον Δημητρέλλο… και τα έργα του.
–Αδιαφορήσαμε πλήρως για την υπόθεση Ψωμιάδη.
- Υπονομεύσαμε την Ερασιτεχνική!! Όλες τις Διοικήσεις, Ανατολιώτακη, Μιχαήλ, Χατζηχρήστου, Παπαδημητρίου.. Του Κοτσάτου δεν μπορέσαμε γιατί μας απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές του Μάη του 2013!!! Από κάτι ‘‘παιδιά ‘‘. Είναι οι ίδιοι ‘‘ που ψάχνουν στα στέκια για να μας βρούν ‘‘…. Όπως περιγράφουν, αναμασούν και μας στοχοποιούν ‘‘ τα μηρυκαστικά ‘‘ του 365. Θέλουν λέει να τους … εξηγήσουμε. Ένα να γνωρίζουν όλοι. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ. Αυτά προς το παρόν!!
- Πηγαίναμε στα ράδια και τις τηλεοράσεις σαν αυθεντικοί ‘‘ τηλεμαιντανοί ‘‘γιατί είχαμε πάθει ‘‘ κρίση μεγαλείου ‘‘. Το τελευταίο διάστημα που από επιλογή είχαμε ‘‘ σιγήν ασυρμάτου ‘‘, έχουμε εμφανίσει στερητικά σύνδρομα!! Με τέτοια ταίζουν τους φιλάθλους της ΑΕΚ ‘‘ τα τσατάλια της ωρας των σπόρ ‘‘ και ‘‘ ο ψυχίατρος του 365 ‘‘. Με την παρουσία μας στα Μ.Μ.Ε. δυσφημίζαμε την ομάδα! Επαινούσαμε τους εχθρούς της! Δεν είχαμε προτάσεις! Τελικά της κάναμε μεγάλο κακό!!!
-Μέλη μας μπήκαν στην Διοίκηση της ΚΑΕ όταν έπεσε.
- Β. Καπετανόπουλος, Μ. Πουλαντζάς, Ν.Σταθάκος - δύο Πανεπιστημιακοί και ένας ‘‘ μουσάτος , άσχετος και αγράμματος ‘‘ για να διαλύσουμε το Μπάσκετ!!! Η επεξεργασμένη πρόταση που καταθέσαμε για την οριστική εξυγίανση της ΚΑΕ, είχε συμφωνήσει και ο Φιλίππου σαν κύριος μέτοχος. .Ήταν πρόταση ζημιογόνα και καταστροφική για την ‘‘ Βασίλισσα ‘‘. Αλήθεια που βρίσκεται αυτή η υπόθεση!! Για την εκκαθάριση και την εξυγίανση ΜΙΛΑΜΕ!! Ξέρει κανείς εκτός του Αλεξίου! Επιτρέπεται να ρωτήσει να ενημερωθεί?? Έχουν περάσει δύο χρόνια!! Κατάντημα λέγεται αυτό φίλοι Αεκτζήδες!!!
- Επεξεργαστήκαμε και καταθέσαμε ΘΕΣΕΙΣ και ΛΥΣΕΙΣ για την διάσωση, εξυγίανση και βιώσιμης ανάπτυξης της Π.Α.Ε.. Με εσωτερικό έλεγχο και συμμετοχή των πάντων. Λύσεις που χωρούσαν ΟΛΟΙ. Μοναδικές για το χθές το σήμερα και το αύριο Πρίν την άλωση! Η Μπάρτσα δείχνει το δρόμο…. Η Μπενφίκα.. Η Πόρτο.. Τι θέλουμε τελικά??
- Δεν υπάρχει Γεν. Συνέλευση που να μην συμμετείχαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Φυσικά πάντα για το κακό της ομάδας!!!! Τα γραπτά μας μένουν.
-Παρουσιάσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για την κατασκευή του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια!! Πάντα για το κακό της ομάδας.
–Συνεργαστήκαμε με όλους τους Συνδέσμους. Σκοπό είχαμε τον εμφύλιο των οπαδών και την αποδυνάμωση τους!!! Στηρίξαμε την κατάληψη των Σπάτων….. ύπουλα!
- Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι Saporters αποτελούν την λύση για την ΑΕΚ. Ο Αδαμίδης και ο Κασνακίδης βρήκαν σε μας τον καλύτερο σύμμαχο….. Ενώ ‘‘ η Παράγκα ‘‘ της ΑΕΚ τους κήρυξε …. Πόλεμο!!
–Κάναμε κολιγιές όλων των ειδών με τους Μέτοχους – Αμέτοχους.
–Δώσαμε τον Αύγουστο του 2013 στα κόμματα τροπολογία για την υπόθεση Ψωμιάδη. Τροπολογία που εκχωρεί τα επιδικασμένα χρέη του προς το Δημόσιο. Αυτή μας η προσπάθεια πέρασε ‘‘ από σαράντα κύματα ‘‘. Αν δεν υπήρχε AYTH καμιά Εκκαθάριση δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στον ‘‘ αιώνα τον άπαντα ‘‘. Αν λέμε …αν είχε περάσει πέρισυ, η ΑΕΚ δεν θα διαλυόταν αγωνιστικά και κανείς δεν θα είχε άλλοθι να δίνει παίχτες παντού… και τσάμπα!!!! Κορυφαία περίπτωση ο Μανωλάς, Τζιμπούρ κλπ. Σήμερα δηλώνουμε ότι διαπράξαμε σκόπιμα λάθος, δίνοντας τέτοια κείμενα στη Βουλή. Και τότε δεν πήραμε άδεια από ‘‘ την Παράγκα του 365, και της Ώρας των Σπόρ ‘‘!! Μάλιστα ‘‘ ο 365 ‘‘.. με άρθρο του στην Ώρα την 11- 5- 2013 πρότεινε σαν λύση να μαζέψουμε υπογραφές διαμαρτυρίας..! Έγραφε:
‘‘ Το μόνο που θα μπορούσε να ζητήσει η ΑΕΚ ώστε να μπορέσει πράγματι να ανακουφιστεί από τα χρέη της είναι η συλλογή υπογραφών μέσω ίντερνετ… Βέβαια κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον νόμο ‘‘!!!!! Αυτά για τώρα.
– Τον Δεκέμβριο του 2013 στην αποφράδα Γεν. Συνέλευση που είχε θέμα την οριστική λύση της ΠΑΕ , καταθέσαμε γραπτή δήλωση – πρόταση που έλεγε ότι : Η εκκαθάριση πρέπει να πάει πίσω για ένα μικρό διάστημα, διότι υπήρχε το δικαστήριο με τον Ψωμιάδη και μια σειρά προσφυγές και ζητήματα. Και αυτό γίνεται στο τέλος!!! Μήπως τελείωσε η εκκαθάριση και δεν το πήρανε είδηση?? Εξηγούσαμε την ώρα που πρέπει και προτείναμε αυτό που έπρεπε να γίνει…..
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ την ενοχή μας.
– Δεν υπάρχει Γεν. Συνέλευση της Ερασιτεχνικής , της ΚΑΕ, της ΠΑΕ που να μην προτείναμε λύσεις για ΟΛΑ. Έγκαιρα, καθαρά, τίμια λογικά, σωστά επιστημονικά. Αυτό είναι το ΕΓΚΛΗΜΑ μας… Εδώ συμπυκνώνονται οι ευθύνες μας!!!!
‘‘ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ‘‘
- Όσο δεν υπάρχει ‘‘ ΓΟΥΔΙ ‘‘ για τους Ολετήρες και Αρχιτέκτονες της ‘‘ Μικρασιατικής ‘‘ τραγωδίας της ΑΕΚ….’‘ Σφουγγάρι δεν υφίσταται για ΚΑΝΕΝΑΝ.’‘
– Όσο οι δήμιοι και ‘‘ οι νεκροθάφτες ‘‘ αυτής της απίστευτα μεγάλης Ομάδας θα φιγουράρουν στις δεξιώσεις και στις σουίτες… Εμείς δεν πρόκειται να ησυχάσουμε. Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ δεν θα περάσει!!! – Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ, δεν εξαγνίζει τους πάντες??
– Το παρελθόν του, ‘‘ Διαμαντένιου ‘‘ Σπανούδη και του ‘‘ Θείου ‘‘ Λ.Μπάρλου, στοιχειώνει το παρόν και το μέλλον μας…. Δείχνει. Φρονηματίζει. Παρορμά.
‘‘ HΣκεπαστή ‘‘ πως δημιουργήθηκε ? Που ανήκε?
Λογαριάζουμε αυτό που είπε ο Μ. Μπρέχτ:
‘‘ Πάλεψα με τις τίγρεις. Νίκησα τα λιοντάρια και με έφαγαν οι κοριοί ‘‘. Και είναι γεμάτο από αυτούς, το σώμα της ΑΕΚ…
Όλα τα παραπάνω συνιστούν Δημόσια Απολογία και Ενσυνείδητη Ομολογία Ενοχής.
– Είναι όμως ‘‘ πολύ κακά πράγματα ‘‘ για να μας αντιπροσωπεύουν και στο ελάχιστο. Φωτογραφίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.
‘‘ ΜΑΣ ΔΙEΓΡΑΨΑΝ…. ΛΕΕΙ!! ‘‘
Εδώ και μέρες, μέσα από έναν ορυμαγδό σάπιας και άθλιας έντυπης και ηλεκτρονικής προπαγάνδας, από προσκυνημένους κονδυλοφόρους. Μας απειλούν!
‘‘ Οι Χατζηαβάτηδες ‘‘ της παρέας του 2004. Οι ίδιοι που το 2005 πάλεψαν τον Μελισανίδη!!
Μας συκοφαντούν! Οι συκοφάντες!

Μας υβρίζουν! ‘‘ Τα δουλικά’‘ πολλών αφεντάδων.
Μας προειδοποιούν! ‘‘ Τα Κολιτήρια’‘ της διαπλοκής.
Μας στοχοποιούν! ‘‘ Οι Πρετεντέρηδες’‘ της ΑΕΚ.
Μας προγράψανε! Οι ξεγραμμένοι!! Οι εννέα στρατοδίκες. Ντροπή !! Τιμή και μπράβο στους Γεωργαντζόγλου και Βάσιο που άντεξαν !!! Οι άλλοι είναι ολοφάνερο ότι εκτέλεσαν …’‘ ΕΝΤΟΛΗ ‘‘.
Και δεν μπορούν να πούν ότι δεν μας γνώριζαν.
- Το έγκλημα μας είναι ότι:

ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΑΕΚ. Αν ήταν για το parking δεν θα μας αφιέρωνε 41 κείμενα, στους ‘‘ γραφικούς ποντικούς ‘‘ η παράγκα!!
Αυτό λέει το υπόμνημα που καταθέσαμε την ώρα που έπρεπε. Και αυτό θα γίνει στο τέλος . Διαφορετικά ‘‘ κάτι λάθος υπάρχει στο Βασίλειο της ΑΕΚ ‘‘ για να παραφράσουμε τον Σαίξπηρ!!΄
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΟΥΜΕ ‘‘
Η συνομωσία της υποταγμένης σιωπής…
Ο τέλειος εξευτελισμός και κατασυκοφάντηση….
Η ηθική αυτουργία προς τέλεση εγκλημάτων….
Η ομερτά των απαγορευσεων και των απειλών…
Δεν μας πτοούν. Δεν μας αφορούν. Δεν μας πικραίνουν!

Ποτέ δεν είχαμε σπόνσορες, χρηματοδότες, μηχανισμούς, υποβολείς.
Ποτέ δεν θα γίνουμε ‘‘ Νούμερα, υποκινούμενα - χρηματοδοτούμενα ‘‘!!
‘‘ Αυτά είχαμε να πούμε και αμαρτία ουκ έχουμε ‘‘.
Οι αετοί της ΑΕΚ είναι παντού! Κανείς να μην αμφιβάλλει για αυτό.

‘‘ Η ΑΕΚ μας Ενώνει. Η Αλήθεια μας δυναμώνει,’‘

Για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ
Σταθάκος Νίκος.
Υ.Γ1- Με την ευκαιρία να ρωτήσουμε τους Κοτσάτο – Αλεξίου αλλά και τους υπόλοιπους ‘‘ του Στρατοδικείου ‘‘ που μας διέγραψαν την επομένη της Εθνικής μας Γιορτής. Πότε θα μας στείλουν την κατάπτυστη απόφαση τους? Δεν πρέπει να την γνωρίζουμε!!!
Οι εργαζόμενοι στην Ερασιτεχνική γιατί είναι έντεκα μήνες απλήρωτοι?? Γιατί τους πιέζετε να πάνε ήσυχα… σπίτι τους ? Γιατί τους έχετε αφαιρέσει κάθε εργασία? Γιατί κινδυνεύει με έξωση η μάνα ΑΕΚ? Πότε θα γίνει Γεν. Συνέλευση? ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!
Υ.Γ2- Τόσα ‘‘ μπουμπούκια ‘‘ έχουν περάσει από την ΑΕΚ πήγε ποτέ κανένα –έστω ένα - για διαγραφή???? Πότε θα κάνετε έστω ενημέρωση? Εμείς στραφήκαμε κατά των συμφερόντων της ΑΕΚ…. το δηλώνουμε!
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ………
Υ.Γ3- Μια σκέψη για τους Συνδέσμους και μιλάμε για τα Πατήσια και τους Defender: Πρίν βγάλετε ‘‘ καταδίκες ‘‘ εναντίον μας μήπως λέμε θάπρεπε να μας φωνάξετε έτσι ‘‘ για τα μάτια του κόσμου ‘‘ όπως τον παλιό καλό καιρό. Να σας θυμίσουμε ότι:
‘‘ Οι μάχες δεν κερδίζοντα στα πεδία των μαχών, αλλά στο επίπεδο του μυαλού και της συνείδησης ‘‘!!! Λεωνίδα κρίμα….. Δεν βλέπετε ότι:
΄ Ήρθαν καιροί που τα πλήθη τα οδηγούν οι εχθροί τους ‘‘. Μας δημιουργεί εντύπωση η νέα ηγεσία της ΟΡIGINAL. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιοι την απαρτίζουν. Δεν έχει πάρει μέρος στην ανθρωποφαγία ‘‘ των Ζόμπι ‘‘.
Tουλάχιστον φανερά. Είναι κάτι και αυτό!!!!!
ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
Ο καθένας από μας έχει δείξει απεριόριστη αντοχή και ανοσία ‘‘ στο σάπιο των καιρών ‘‘.
ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ!!!
‘‘ Το χρήμα δεν έχει φρονήματα ‘‘
‘‘ Δύσκολα οι ισχυροί ακούνε την βοή των πλησιαζόντων γεγονότων ‘‘. Αν τα ακούσουν γίνονται ‘‘ Μεγάλοι ‘‘.

ΥΓ από τον Κ.Κ.

Για κάποια σημεία της ανακοίνωσης έχω διαφορετική άποψη αλλά θα πολεμήσω την λογική των διαγραφών, την "ποινικοποίηση" δηλαδή της αντίθετης άποψης, την άκρα του τάφου σιωπή που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στην ΑΕΚ.

Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου